Va aflati in:

71% din doctorii din UK considera ca tigara electronica ar trebui sa fie disponibila oricui

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 01.08.2014)
forumtigaraelectronica.wordpress.com — Un sondaj realizat de site-ul Doctors.net.uk ne prezinta o imagine clara cu privire la parerea medicilor din Marea Britanie despre tigarile electronice. 40% dintre acestia considera ca tigara electronica ar trebui sa fie disponibila doar in farmacii, in timp ce 31% considera ca nu ar trebui sa existe nicio restrictie asupra vanzarilor. Asta inseamna ca in total 71% din medici sunt de acord ca cetatenii din Marea Britanie trebuie sa aibe acces la tigarile electronice.
Vizualizat de 172 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Huse pentru telefoanele Samsung
Adaugat: 15.02.2019

Tavane extensibile 3D
Adaugat: 11.02.2019

Cadouri pentru casatorie
Adaugat: 04.02.2019

Ceasurile de mana pentru dame
Adaugat: 29.01.2019

Palplanse Terratest Romania
Adaugat: 17.01.2019

Armeanu Creative Studio
Adaugat: 14.01.2019

Alte articole

Planetele sistemului solar
Adaugat: 29.09.2017

Copyright Clinica Nova
Adaugat: 05.07.2016

VqSolAFWj
Adaugat: 27.08.2012

Matterhorn valais wallpaper
Adaugat: 31.07.2009

Catena Pas cu Pas
Adaugat: 07.03.2014


Taguri: 71% din doctorii din UK considera ca tigara electronica ar trebui sa fie disponibila oricui, 71% din doctorii din UK considera ca tigara electronica ar trebui sa fie disponibila oricui online, despre 71% din doctorii din UK considera ca tigara electronica ar trebui sa fie disponibila oricui, informatii 71% din doctorii din UK considera ca tigara electronica ar trebui sa fie disponibila oricui