Medicina

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Igiena dentara

 (adaugat 04.04.2023)

Ingrijirea dintilor este esentiala pentru sanatatea orala si generala a organismului. O igiena orala adecvata poate preveni multe probleme dentare si reduce nevoia de tratamente costisitoare. Iata cateva sfaturi utile pentru a avea un zambet sanatos si stralucitor: Peria...
Vizualizat de 78 ori Citeste articolul

Laser Esthetic Concept Clinica Medicala Dermatologie | Estetica | Infrumusetare

 (adaugat 08.09.2022)

Clinica noastra ofera o gama larga de servicii laser de ultima generatie destinate satisfactiei pacientilor nostri. Prioritatea noastra absoluta este integrarea celor mai recente tehnologii laser in tratamentul afectiunilor dermatologice si nu numai. Clinica dispune de zeci de...
Vizualizat de 135 ori Citeste articolul

Vio Dent SRL

 (adaugat 24.11.2020)

Oricine poate apela la un cabinet stomatologic precum VioDent care e foarte modern, bine echipat si dispune de o echipa de medici experimentati, capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii pentru tratarea pacientilor.
Vizualizat de 151 ori Citeste articolul

Scapa de dantura imperfecta

 (adaugat 31.08.2020)

Vrei sa nu mai ai probleme cu dintii pentru ceva timp? Suna acum la Dental Privilege si programeaza-te pentru o consultatie!
Vizualizat de 153 ori Citeste articolul

Cabinetul stomatologic Dental Privilege

 (adaugat 31.08.2020)

Atmosfera prietenoasa si profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut la Dental Privilege sa treaca in mod placut.
Vizualizat de 162 ori Citeste articolul

Clinica dentara Militari

 (adaugat 31.08.2020)

Esti in cautarea unei clinici stomatologice in sectorul 6? Clinica Dental Privilege este cabinetul potrivit pentru tine. Suna acum!
Vizualizat de 174 ori Citeste articolul

Cel mai bun termometru

 (adaugat 19.05.2020)

Afla cum iti poti alege cel mai bun termometru, in functie de caracteristicile fiecaruia si in functie de ceea ce ai nevoie.
Vizualizat de 179 ori Citeste articolul

Firma protectia muncii din Bucuresti

 (adaugat 03.10.2019)

Cauti asistenta profesionala in Protectia Muncii? Ai ajuns in locul potrivit! Oferim servicii de Protectia muncii in Bucuresti pentru societatile comerciale, in orice domeniu de activitate. Contacteaza acum echipa Protectia-Muncii.org!
Vizualizat de 238 ori Citeste articolul

Aparatura corporala de la Top Medika

 (adaugat 23.07.2019)

Alege aparatura corporala de la Top Medika testata profesional pentru rezultate de TOP!
Vizualizat de 240 ori Citeste articolul

Lyprinol te scapa de durerile reumatice

 (adaugat 07.06.2019)

Daca vrei sa reduci durerea provocata de gonartroza, coxartroza, artroza administreaza Lyprinol un supliment 100% natural ce reduce efectul durerilor reumatismale. Lyprinol ajuta la pastrarea sanatatii sistemului osteoarticular.
Vizualizat de 237 ori Citeste articolul