Medicina

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Aparat dentar invizibil

 (adaugat 15.09.2015)

Care sunt criteriile de care depinde costul tratamenului? “Depinde de cate luni de tratament este nevoie, de cate detalii anatomice ingreuneaza acest tratament. Acest lucru de poate stabili la un consult ortodontic. In principiu diferentele de pret nu sunt majore, avand i...
Vizualizat de 124 ori Citeste articolul

Ortodontie Invizibila | Smile Factory

 (adaugat 13.07.2015)

Magia ORTODONTIEI Daca te gandesti sa-ti pui aparat dentar, primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa uiti de cele mobile pe care le purtau toti copiii in scoala generala. Ortodontia a evoluat de atunci. Ce inseamna asta?
Vizualizat de 154 ori Citeste articolul

Oferta Aparat dentar invizibil Invisalign

 (adaugat 02.07.2015)

oferta aparat dentar Clinica Smile Factory este unicul distribuitor al acestui aparat dentar in Romania. Vara asta avem grija de zambetul si de portofelul tau! Ti-am pregatit o oferta de vara, pentru ca tu sa obtii zambetul mult visat mai usor. Profita de oferta verii! A...
Vizualizat de 142 ori Citeste articolul

www.doctoracasa.ro

 (adaugat 10.06.2015)

Clinica Doctor Acasă oferă abonaţilor săi posibilitatea efectuării tuturor investigaţiilor medicale la cel mai înalt nivel de performanţă şi calitate medicală.
Vizualizat de 150 ori Citeste articolul

Suferi de handicap locomotor?

 (adaugat 23.05.2015)

Suferi de handicap locomotor temporar sau permanent si ai nevoie de ajutor pentru a avea o viata normala? Dispozitive ortopedice pentru baie sunt dispozitive medicale create pentru a veni in sprijinul persoanelor cu dizabilitati, destinate montarii si utilizarii in sala de...
Vizualizat de 144 ori Citeste articolul

Servicii oncologie, oftalmologie si operatii estetice

 (adaugat 18.05.2015)

Oferim informatii despre si servicii profesionale pentru urmatoarele boli: ochi si cancer, dar de asemeni oferim si servicii de infrumusetare: operatii estetice fata, operatii estetice sani si operatii estetice corp.
Vizualizat de 125 ori Citeste articolul

Clinica germana Stomatologie | Ortodontie

 (adaugat 13.05.2015)

Clinica germana Smile Factory va pune la dispozitie servicii de stomatologie, ortodontie si estetica dentara. Suntem specialisti cu o experienta de peste 10 ani!
Vizualizat de 126 ori Citeste articolul

Aparat dentar

 (adaugat 29.04.2015)

Daca vrei sa iti indrepti dintii si nu stii ce aparat dentar ti s-ar potrivi, iata ce optiuni poti sa alegi.Tratamentul ortodontic se potriveste oricui indiferent de varsta.
Vizualizat de 132 ori Citeste articolul

Respecta controalele de rutina

 (adaugat 15.04.2015)

CardioClinic
Vizualizat de 115 ori Citeste articolul

Arterografie

 (adaugat 15.04.2015)

CardioClinic
Vizualizat de 139 ori Citeste articolul