Psihologie

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Cu romanul la psiholog

 (adaugat 25.01.2011)

Daca ar fi sa-mi intreb 10 cunoscuti ce parere au despre psihoterapie, 11 mi-ar raspunde "o prostie", "pierdere de vreme", "glumele tale…" sau "ma lasi?"
Vizualizat de 315 ori Citeste articolul

Niciodata multumit/a

 (adaugat 25.01.2011)

Nimic nu ii multumeste. Nici ce le ofera persoanele apropiate, nici ce le aduce viata, nici chiar propriile realizari. Cum sa puna capat acestei insatisfactii cronice? De unde vine aceasta cronica si chinuitoare neimplinire?
Vizualizat de 304 ori Citeste articolul

Putem deveni optimisti

 (adaugat 25.01.2011)

Sa nu dai inapoi in fata unei situatii dificile, ci sa o consideri o provocare pe care o accepti. Iata o trasatura de caracter pe care o invidiem cu totii. O credem innascuta. Vestea buna? Poate fi dobandita!
Vizualizat de 305 ori Citeste articolul

De ce se cearta soacra cu nora?

 (adaugat 25.01.2011)

e cele mai multe ori, soacra si nora traiesc o veritabila drama, scufundandu-se intr-un univers obscur al temerilor, intolerantelor si, nu rareori, intrigilor sau urii Proverbialul conflict nora-soacra apare ca o vesnica tragedie in opere literare si arta dramaturgica, dar si ...
Vizualizat de 408 ori Citeste articolul

Invata sa te relaxezi.

 (adaugat 20.01.2011)

Stresul produs de problemele zilnice e la fel de periculos pentru sanatate ca si marile incercari si evenimentele majore ale vietii.
Vizualizat de 327 ori Citeste articolul

Cum sa opresti certurile pe tema cheltuielilor

 (adaugat 20.01.2011)

"Nu o sa gasesti niciodata doi oameni mai diferiti decat eu si sotul meu cand e vorba de bani", ar spune multe dintre doamne. Dar va iubiti atat de tare incat depasiti impasurile financiare. Si le tot depasiti, dar discutiile se permanentizeaza. Poate ca tu esti cheltuitoare, ...
Vizualizat de 271 ori Citeste articolul