Afaceri

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Chei dinamometrice | Multiplicatoare de moment | Calibrare

 (adaugat 15.02.2011)

Chei dinamometrice pentru strangeri controlate: chei dinamometrice mecanice si electronice, surubelnite dinamometrice, multiplicatoare de moment de torsiune, chei dinamometrice electrice, cu acumulator, pneumatice si hidraulice, testere de moment, calibrare chei dinamometrice
Vizualizat de 468 ori Citeste articolul

Gero Tools: Scule Profesionale | Chei Dinamometrice | Calibre Filetate

 (adaugat 15.02.2011)

Gero Tools - sisteme si scule profesionale: scule de mana, scule speciale pentru auto, chei dinamometrice, aparate de masura si control, calibre pentru filete, prese, scule aschietoare, cuttere, masini electrice, mobilier industrial, etc.
Vizualizat de 399 ori Citeste articolul

Cum sa cheltuiesti mai putin

 (adaugat 14.02.2011)

Nu mai faci fata crizei si reducerilor salariale? Invata sa cheltuiesti cu masura, ca sa nu te trezesti cu "gauri" in buget.
Vizualizat de 392 ori Citeste articolul

Iată ce poţi face cu 10.000 de euro!

 (adaugat 11.02.2011)

Guvernul a decis că dacă ai până în 35 de ani poţi să primeşti chiar şi 10.000 de euro pentru a porni o afacere pe cont propriu, cu obligaţia să ai şi tu 50% din investiţie.
Vizualizat de 405 ori Citeste articolul

Afacere in doi

 (adaugat 10.02.2011)

Intemeierea unei afaceri cu partenerul de viata poate fi o buna modalitate de a "impaca" eficient familia cu activitatea profesionala. Insa, trebuie sa ai in vedere mult mai multe considerente decat in cazul unei afaceri cu o incarcatura "afectiva" mai mica.
Vizualizat de 392 ori Citeste articolul

Feng Shui pentru succesul afacerii

 (adaugat 10.02.2011)

Ti-ai dori ca afacerea ta sa fie mai prospera? Ti-ar placea de asemenea sa lucrezi intr-un mediu mai armonios?
Vizualizat de 371 ori Citeste articolul

Plan de marketing eficient

 (adaugat 10.02.2011)

Un plan de marketing eficient este esential pentru orice tip de afacere, pentru ca este unul din cele mai bune instrumente disponibile pentru a face afacerea prospera, precum si pentru a intelege factorii de baza care influenteaza cheltuielile telurilor de afacere.
Vizualizat de 381 ori Citeste articolul

Casa de Sanatate renunta la solicitarea certificatului de atestare fiscala

 (adaugat 08.02.2011)

Casa de Sanatate a emis un comunicat de presa prin care anunta renuntarea la solicitarea de a se prezenta certificatul de atestare fiscala.
Vizualizat de 389 ori Citeste articolul

Afacere: superburuieni pentru foc

 (adaugat 08.02.2011)

Cultivarea salciei scandinave şi a stufului chinezesc este abia la început în România, spre deosebire de alte ţări europene. Românii nu se înghesuie să cultive „bălării“ eficiente energetic pentru că nu primesc subvenţii; o as...
Vizualizat de 465 ori Citeste articolul

Electrician autorizat Bucuresti az

 (adaugat 07.02.2011)

Electrician autorizat din Bucuresti asigur interventii rapide asupra instalatiilor electrice pentru case, vile, apartamente, spatii comerciale, repar, modific instalatii si tablouri electrice .
Vizualizat de 401 ori Citeste articolul