Alte

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Fotograf nunta.Fotografie profesionala nunta.Foto botez.

 (adaugat 09.12.2014)

Logodna, pregatirile din ziua nuntii, cununia religioasa, botezul copilului dumneavoastra, prima lui aniversare sunt amintiri pentru o viata intreaga. Echipa HDVPro.ro va fi alaturi de dumneavoastra in toate aceste momente speciale pentru a da o imagine eterna povestilor pe ca...
Vizualizat de 139 ori Citeste articolul

EPLAN Experience: un nou program de conducere prin cunoastere la nivel international

 (adaugat 08.12.2014)

EPLAN Experience: un nou program de conducere prin cunoastere la nivel international - lansat de EPLAN la expozitia SPS IPC Drives 2014 - care isi propune sa optimizeze eficienta in inginerie.
Vizualizat de 123 ori Citeste articolul

Agentia de Turism Genius Travel

 (adaugat 02.12.2014)

Agentia de Turism Genius Travel a luat nastere din dorinta de a oferi cele mai bune pachete turistice clientilor din Romania si din Europa. Pentru cei pasionati de calatoriile in tara, dar si in strainatate, agentia noastra va poate oferi cele mai bune oferte de pe piata.
Vizualizat de 158 ori Citeste articolul

Studiu inselator cu privire la vaporii produsi de tigara electronica!

 (adaugat 28.11.2014)

Un studiu recent realizat in Japonia a fost publicat in aceasta saptamana. Presa anunta deja ca fiind ultima lovitura pentru tigara electronica, ce odata a fost aclamata ca fiind putin daunatoare in comparatie cu tigarile din tutun.
Vizualizat de 132 ori Citeste articolul

Aparatele de masura Fluke pentru avariile mecanice

 (adaugat 27.11.2014)

Ronexprim va prezinta doua dintre aparatele de masura si remediere a avariilor mecanice: testerul de vibratii Fluke 810 si instrumentul de aliniere arbori Fluke 830.
Vizualizat de 136 ori Citeste articolul

NI: Senzori si Masuratori Industriale – teorie si aplicatii practice

 (adaugat 25.11.2014)

In aceasta serie de prezentari online veti invata notiuni fundamentale din domeniul masuratorilor si senzoristicii industrial.
Vizualizat de 131 ori Citeste articolul

5 pasi care te vor ajuta sa iti maximizezi vanzarile si ROI-ul de Black Friday

 (adaugat 19.11.2014)

In luna noiembrie din 2013, vanzarile au crescut cu 27%, in principal datorita Black Friday, potrivit unul studiu realizat de GFK. Iar trendul pare sa fie ascendent si in acest an, facand din Black Friday un eveniment important pentru retailerii online.
Vizualizat de 130 ori Citeste articolul

Schimbarea Cărţii de Identitate la expirarea termenului de valabilitate « România Blog

 (adaugat 18.11.2014)

Schimbarea cărţii de identitate la expirarea termenului de valabilitate ridică multiple întrebări legate de costuri, durată, acte necesare etc. Iată ...
Vizualizat de 130 ori Citeste articolul

Aplicatii utile pe noile tablete kindle fire

 (adaugat 17.10.2014)

Fire OS 4 vine cu imbunatatiri in aspecte precum performanta si usurinta utilizarii si integreaza noi aplicatii, continut si servicii Cloud pentru a oferi clientilor servicii disponibile doar pe Amazon: Firefly, Family Library si acces la stocare de date.
Vizualizat de 147 ori Citeste articolul

Amazon a scos doua modele noi de ebook readere Kindle

 (adaugat 15.10.2014)

Kindle Voyage reprezinta o noua generatie, dupa Kindle Paperwhite. Este mai subtire (7.6 mm) si include PagePress, care ofera posibilitatea cititorilor de a rasfoi pagini apasand oricare parte a e-readerului. Amazon va vinde si un nou e-reader Kindle la un pret mai mic, care...
Vizualizat de 161 ori Citeste articolul