Stiri Romania

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Restaurantul petrecerii tale!

 (adaugat 08.05.2019)

Daca ai de gand sa iti organizezi evenimentul la restaurantul No Name Events, puteti profita de oferta noastra la pachetul optional de sonorizare si lumini. Avem o echipa profesionista ce se pot ocupa de aspectul cat mai placut al evenimentului tau. Suna chiar acum!
Vizualizat de 31 ori Citeste articolul

Izolatii la cel mai inalt nivel!

 (adaugat 08.05.2019)

Cauti sisteme de ventilare si iluminare a acoperisului? Societatea Conduraru Grup Hidroizolatii, va ofera in calitate de furnizor si aplicator autorizat, toata gama de servicii prin furnizarea si montajul sistemelor de ventilare si iluminare pentru acoperisuri. Suna chiar acum!
Vizualizat de 28 ori Citeste articolul

Ulei de calitate!

 (adaugat 06.05.2019)

Mancarurile preparate de restaurantul tau au nevoie de ulei de palmier pentru ca gustul sa fie mai intens? Ai tot cautat un distribuitor pentru ulei, dar inca nu ai gasit unul potrivit? Alege cu incredere Agromontana pentru cele mai bune produse!
Vizualizat de 25 ori Citeste articolul

Alege echipamente profesionale!

 (adaugat 06.05.2019)

Celulita este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe femei. Achizitioneaza pentru salonul tau aparatura de inalta calitate de pe topmedika.ro si ofera clientelor tale tratamentul corect impotriva celulitei, cu rezultate inca de la prima sedinta.
Vizualizat de 31 ori Citeste articolul

Friteuza sau clasica tigaie?

 (adaugat 25.04.2019)

Descoperiti avantajele unei friteuze! Comandati online, simplu si rapid, dintr-o gama variata de produse.
Vizualizat de 31 ori Citeste articolul

Strategia conteaza!

 (adaugat 22.04.2019)

Nu ai idee de ce produsul tau nu a fost primit cum trebuie pe piata? Suna acum la Armeanu Creative Studio si te vom ajuta cu o strategie de branding bine pusa la punct. Impreuna vom putea face lucruri marete!
Vizualizat de 40 ori Citeste articolul

rsvti

 (adaugat 10.04.2019)

Servicii de operator RSVTI. Serviciul de operator RSVTI presupune supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor de ridicat si a instalatiilor mecanice sub presiune, urmarirea evolutiei acestora din punct de vedere al starii tehnice si al sigurantei.
Vizualizat de 42 ori Citeste articolul

make-up artist

 (adaugat 10.04.2019)

Make-up artist din Bucuresti, ofera servicii de machiaj: Machiaj de seara, Make-up mireasa, Machiaj ocazie, Machiaj mireasa.
Vizualizat de 43 ori Citeste articolul

fotograf

 (adaugat 10.04.2019)

Fotografia de Concert - Trebuie sa tragi majoritatea fotografiilor în modul ”prioritate diafragm?” la ISO 3200/1600 ?i diafragma pe f2.8.
Vizualizat de 39 ori Citeste articolul

make-up artist

 (adaugat 10.04.2019)

Este ziua nuntii dumneavoastra! Majoritatea mireselor vor avea doar o singura intrebare: “Cum arat?” Ziua nuntii este una dintre cele mai frumoase si pretuite zile din viata unei femei. In consecinta miresele trebuie sa arate si sa se simta cel mai bine.
Vizualizat de 38 ori Citeste articolul