Stiri Romania

Alege filtru:   Stiri Poze Video

despre programele de motivare

 (adaugat 28.04.2016)

Descoperiti programele de motivare ale angajatilor. Aproximativ jumatate dintre cei angajati dispun de bonuri sau tichete de masa. Cum face angajatorul astfel incat sa ii stimuleze?
Vizualizat de 73 ori Citeste articolul

Vrei sa nu mai fumezi cu tigara electronica! Ce trebuie sa stii?

 (adaugat 28.04.2016)

Probabil te-ai gandit si razgandit de multe ori asupra alegerii unei tigari electronice. Insa informatiile care sunt pe piata, de multe ori, zvonuri nefondate, te-au dat inapoi din procesul de luare a unei decizii care sa te ajute sa renunti la fumat mai eficient, cu ajutorul ...
Vizualizat de 73 ori Citeste articolul

Ceasuri de mana barbatesti - ieftine si elegante

 (adaugat 28.04.2016)

Vrei un nou ceas de mana pentru barbati? Intra acum pe sweet-accessories.ro si cumpara-ti un ceas modern la un pret accesibil!
Vizualizat de 115 ori Citeste articolul

botine de dama de calitate

 (adaugat 28.04.2016)

Aveti nevoie de botine de dama si nu stiti exact ce model sa cumparati? Intrati online pe Anafashion. Acesta este un magazin foarte bun cu modele dintre cele mai variate. Alegeti botinele care va plac cel mai mult! La oricare 2 perechi transportul este gratuit!
Vizualizat de 73 ori Citeste articolul

tichetele de masa acum si pe card

 (adaugat 27.04.2016)

Mai usor ca niciodata: angajatii pot primi acum si pe card tichetele de masa de la angajator. Un plus la salariu este bun oricand! Mai ales daca te duci la cumparaturi, apropii cardul iar la un total sub 100 lei nici nu mai este nevoie sa tastezi codul PIN!
Vizualizat de 92 ori Citeste articolul

nu lasati problemele urechilor sa va strice viata, tratati otita

 (adaugat 27.04.2016)

Tratati otitele, deoarece acestea pot evolua rapid cu consecinte dezastruoase! Veniti la Clinica Nova pentru o consultatie la cei mai buni doctori ORL din Bucuresti! Otita va fi astfel doar o amintire trista!
Vizualizat de 69 ori Citeste articolul

Fluke 810 rezolva rapid orice problema mecanica

 (adaugat 26.04.2016)

La Ronexprim, stim cat de important este sa ai cele mai bune aparate de masura si control care sa iti usureze munca si sa iti faci treaba la cel mai inalt nivel de performanta. De aceea, investim constant in noi tehnologii, care sa iti ofere rezultatele rapide si precise de ca...
Vizualizat de 81 ori Citeste articolul

Rent a car Bucuresti

 (adaugat 26.04.2016)

Inchirieri masini Otopeni sau rent a car Bucuresti la preturi minime pentru clientii fideli www.rent-a-car-otopeni.ro
Vizualizat de 79 ori Citeste articolul

Descopera Romania, o productie Studio 20

 (adaugat 25.04.2016)

Descopera Romania, o tara cu atetea locuri unice si incredibile pe care merita sa le vizitezi. O productie Studio 20 care arata lumii ca Romania se poate promovata si fara bugete de miliarde ale Ministerului Turismului sau ale UE, doar cu dragoste si multa munca!
Vizualizat de 126 ori Citeste articolul

Sfaturi pentru cumpararea unei saltele

 (adaugat 24.04.2016)

Fiecare zi din viata noastra se incheie intotdeauna la orizontala, cu un repaus binemeritat. O zi grea si plina de provocari ne poate epuiza uneori la ...
Vizualizat de 73 ori Citeste articolul