Altele

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Tigara electronica

 (adaugat 14.10.2014)

S-au scris atat de multe lucruri in presa despre tigara electronica, incat oamenii nu mai stiu ce sa creada. Am creat acest forum/blog, inca de cand primii utilizatori de tigari electronice au aparut la noi in tara. Eu ma aflu printre ei si ma mandresc ca am mai mult de 5 ani ...
Vizualizat de 180 ori Citeste articolul

Nicotina din tigara electronica este inofensiva!

 (adaugat 13.10.2014)

Dr. Farsalinos vine cu un nou studiu pentru utilizatorii de tigari electronice. Acesta a masurat, impreuna cu echipa sa, nivelul nicotinei din casele vaperilor si ale fumatorilor (comparativ cu nefumatorii). Totodata acesta a preluat si mostre de saliva si de urina la nefumato...
Vizualizat de 136 ori Citeste articolul

De ce se aud pocnituri cand vapez tigara electronica?

 (adaugat 10.10.2014)

Astazi am primit urmatoarea intrebare de la nykolduta: „De ce se aud pocnituri in timpul vapatului…pocniturile au loc in substanta?”
Vizualizat de 206 ori Citeste articolul

Tigara electronica Joyetech eRoll review

 (adaugat 09.10.2014)

O tigara electronica deosebita, probabil cea mai buna optiune pentru fumatorii care isi doresc o tigara electronica slim!
Vizualizat de 152 ori Citeste articolul

O companie de tigari electronice da in judecata UE!

 (adaugat 08.10.2014)

Totally Wicked, o companie de tigari electronice din Marea Britanie, tocmai a primit aprobarea de a contesta intr-o sedinta deschisa Directiva Anti-tutun propusa de UE.
Vizualizat de 127 ori Citeste articolul

De ce lichidul pentru tigara electronica devine maroniu?

 (adaugat 06.10.2014)

Am fost intrebat recent, de mai multi vaperi, de ce lichidul pentru tigara electronica devine maroniu? Daca culoarea are legatura cu concentratia sau calitatea nicotinei? Raspunsul este NU.
Vizualizat de 140 ori Citeste articolul

Toata lumea are o parere despre tigara electronica

 (adaugat 03.10.2014)

Inspirat de un comentariu pe care l-am primit astazi de la un cetatean al acestei tari (il gasiti aici: https://forumtigaraelectronica.wordpress.com/fumatul-interzis/ la sfarsitul paginii) si citind foarte multe articole despre tigara electronica, mi-am dat seama de un lucru: ...
Vizualizat de 128 ori Citeste articolul

Cum sa iti alegi o tigara electronica modata

 (adaugat 29.09.2014)

Dupa cum ai citit in ultimul articol, se pare ca trendul in industria de tigari electronice sunt modurile (tigarile electronice modate).
Vizualizat de 154 ori Citeste articolul

Vanzarile de moduri le-au depasit pe cele de tigari electronice

 (adaugat 26.09.2014)

Asistam la un eveniment fara precedent in istoria tigarilor electronice. Potrivit ultimelor rapoarte, se pare ca in SUA vanzarile de tigari electronice modate le-au depasit pe cele de tigari electronice.
Vizualizat de 165 ori Citeste articolul

6 declaratii stupide facute de medici despre tigara electronica

 (adaugat 24.09.2014)

1. “In prezent nu exista studii clinice care sa arate efectele inhalarii propilen glicolului la nivel pulmonar. Nu stim daca este sigura din punct de vedere pulmonar. Exista in derulare studii clinice, dar nu avem rezultatele acestora. Este periculoasa pentru ca pastreaz...
Vizualizat de 139 ori Citeste articolul