Altele

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

vacanta in republica dominicana

 (adaugat 16.01.2013)

vacanta in republica dominicana
Vizualizat de 229 ori Citeste articolul

Filmare nunta

 (adaugat 30.08.2012)

Toate acestea sunt momente unice in viata de care va veti aduce aminte cu drag mereu. Pentru noi, toti clientii sunt speciali si importanti astfel oferim pachete filmare nunta adaptabile tuturor tipurilor de clienti.
Vizualizat de 286 ori Citeste articolul

Contabil

 (adaugat 29.08.2012)

Atunci cand dorim sa incepem o mica afacere, ne gandim cu totii ca mai avem nevoie, pe langa jurist –pentru infiintarea firmei, de web designer - pentru crearea unui site si de un contabil, contabilitate, expert contabil.
Vizualizat de 272 ori Citeste articolul

Managementul timpului: fiecare secunda conteaza

 (adaugat 18.02.2011)

"Nu am timp": E o afirmatie pe care o arunci tot mai des colegilor sau chiar sefului cand esti la birou. Lista de sarcini se aglomereaza pe zi ce trece - si cele mai multe raman nerezolvate. Ti se pare ca esti mereu pe fuga… si timpul lipsa e de vina !
Vizualizat de 505 ori Citeste articolul

Top 5 tehnologii care ne vor face inutili

 (adaugat 18.02.2011)

Cei care spun ca tehnologia nu va reusi sa inlocuiasca niciodata omul ar trebui sa se gandeasca mai bine. Mai nou, exista roboti care canta, joaca fotbal sau muncesc ca ospatari. E doar o problema de timp pana cand tehnologia va fi atat de avansata, incat omul va parea o gluma...
Vizualizat de 443 ori Citeste articolul

Nemurirea şi alte predicţii ale oamenilor de ştiinţă

 (adaugat 18.02.2011)

Oameni de ştiinţă care şi-au dedicat toată toată viaţa căutând elixirul vieţii probabil că s-ar răsuci în mormânt daca ar şti că misterul nemurii a fost elucidat.
Vizualizat de 462 ori Citeste articolul

Cum schimbi o zi urata

 (adaugat 16.02.2011)

Te-ai saturat de vremea urata, de haine groase si de soare "cu portia"? Si noi la fel. Asa ca ne-am decis sa cautam feluri in care sa ne putem face zilele mai frumose, cel putin pana la venirea mult-asteptatei primaveri!
Vizualizat de 512 ori Citeste articolul

Ca sa salvam planeta, trebuie sa ne schimbam meniul

 (adaugat 16.02.2011)

Locuitorii tarilor bogate ar trebui sa consume mai putina carne, astfel incat resursele planetei sa se conserve si sa fie suficiente si in 2050, cand pe Pamant vor trai noua miliarde de oameni, arata un raport al cercetatorilor francezi, citat de publicatia "Le Monde".
Vizualizat de 429 ori Citeste articolul

Probleme financiare

 (adaugat 16.02.2011)

Orice familie a experimentat probleme financiare la un moment dat in viata. Motivul principal il constituie conflictul dintre viziunile diferite pe care le au cei doi parteneri asupra banilor. Daca acestea sunt dezbatute si intelese, problemele legate de bani pot disparea trep...
Vizualizat de 456 ori Citeste articolul

Cele mai periculoase dependenţe moderne

 (adaugat 15.02.2011)

Drogurile şi alcoolul nu sunt singurele lucruri care dau dependenţă. Şi alte preocupări aparent inofensive se pot transforma în vicii. Află care sunt dependenţele lumii moderne.
Vizualizat de 434 ori Citeste articolul