Altele

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Fotograf nunta

 (adaugat 01.03.2013)

Mihai Zaharia este un fotograf profesionist care practica fotojurnalismul de nunta cautand sa surprinda povestea nuntii asemeni unui jurnalist foto detasat la locul unui eveniment public, daca doresti sa-i vezi portofoliul il gasesti pe mzphotography.ro
Vizualizat de 253 ori Citeste articolul

dosar plic

 (adaugat 01.03.2013)

La gutuie.ro gasesti cele mai ieftine produse de birotica si papetarie: hartie , etichete, pixuri, caiete, plicuri si multe altele ,o gama diversificata de produse pentru a satisface nevoile tuturor clientilor, atat persoane fizice cat si firme.
Vizualizat de 287 ori Citeste articolul

Parinti vs Adolescenti

 (adaugat 24.02.2013)

Parinti vs Adolescenti
Vizualizat de 207 ori Citeste articolul

vacanta in republica dominicana

 (adaugat 16.01.2013)

vacanta in republica dominicana
Vizualizat de 257 ori Citeste articolul

Filmare nunta

 (adaugat 30.08.2012)

Toate acestea sunt momente unice in viata de care va veti aduce aminte cu drag mereu. Pentru noi, toti clientii sunt speciali si importanti astfel oferim pachete filmare nunta adaptabile tuturor tipurilor de clienti.
Vizualizat de 295 ori Citeste articolul

Contabil

 (adaugat 29.08.2012)

Atunci cand dorim sa incepem o mica afacere, ne gandim cu totii ca mai avem nevoie, pe langa jurist –pentru infiintarea firmei, de web designer - pentru crearea unui site si de un contabil, contabilitate, expert contabil.
Vizualizat de 284 ori Citeste articolul

Managementul timpului: fiecare secunda conteaza

 (adaugat 18.02.2011)

"Nu am timp": E o afirmatie pe care o arunci tot mai des colegilor sau chiar sefului cand esti la birou. Lista de sarcini se aglomereaza pe zi ce trece - si cele mai multe raman nerezolvate. Ti se pare ca esti mereu pe fuga… si timpul lipsa e de vina !
Vizualizat de 536 ori Citeste articolul

Top 5 tehnologii care ne vor face inutili

 (adaugat 18.02.2011)

Cei care spun ca tehnologia nu va reusi sa inlocuiasca niciodata omul ar trebui sa se gandeasca mai bine. Mai nou, exista roboti care canta, joaca fotbal sau muncesc ca ospatari. E doar o problema de timp pana cand tehnologia va fi atat de avansata, incat omul va parea o gluma...
Vizualizat de 454 ori Citeste articolul

Nemurirea şi alte predicţii ale oamenilor de ştiinţă

 (adaugat 18.02.2011)

Oameni de ştiinţă care şi-au dedicat toată toată viaţa căutând elixirul vieţii probabil că s-ar răsuci în mormânt daca ar şti că misterul nemurii a fost elucidat.
Vizualizat de 473 ori Citeste articolul

Cum schimbi o zi urata

 (adaugat 16.02.2011)

Te-ai saturat de vremea urata, de haine groase si de soare "cu portia"? Si noi la fel. Asa ca ne-am decis sa cautam feluri in care sa ne putem face zilele mai frumose, cel putin pana la venirea mult-asteptatei primaveri!
Vizualizat de 528 ori Citeste articolul