Altele

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Top 5 orase ale petrecerii din lume

 (adaugat 27.01.2011)

Uneori simti nevoia sa te relaxezi cu o carte buna, pe scaunul preferat. In alte dati simti nevoia sa dai frau liber distractiei, dansand fara oprire, pana in zori. Si unde sa faci acest lucru, daca nu intr-unul din cele mai celebre orase de petrecere?
Vizualizat de 339 ori Citeste articolul

Restaurantelele INEDITE ale lumii

 (adaugat 27.01.2011)

n lume exista sute de restaurante care ies cu totul si cu totul din rutina: se afla fie sub apa, fie sub pamant, fie in aer, fie nu au deloc lumina fie sunt compuse din decoruri speciale sau au ca ingrediente...un singur produs.
Vizualizat de 394 ori Citeste articolul

Ghidul unei vacante perfecte pe cont propriu

 (adaugat 27.01.2011)

Te-ai hotarat in ultimul minut sa pleci in vacanta si vrei mai mult lux pentru mai putini bani? Cel mai bine este sa cauti mici companii cu multe proprietati.
Vizualizat de 348 ori Citeste articolul

Iata unde te poti angaja la inceput de an

 (adaugat 27.01.2011)

Daca esti in cautarea unui loc de munca, inceputul de an este benefic pentru tine. In evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca sunt inregistrate aproape 7.000 de posturi vacante in toata tara. Iata in ce domenii sunt acestea si cum sunt repartizate.
Vizualizat de 357 ori Citeste articolul

Avantajele si dezavantajele casatoriei

 (adaugat 26.01.2011)

ntr-un studiu amplu care urmarea sa descopere legatura intre casatorie si fericire, cercetarile au descoperit ca oamenii casatoriti au o satisfactie a vietii crescuta.
Vizualizat de 511 ori Citeste articolul

Calculaţi-vă singuri factura la căldură

 (adaugat 26.01.2011)

Invaţati să vă calculaţi singuri factura de încălzire.
Vizualizat de 428 ori Citeste articolul

Cascada Moara Dracului

 (adaugat 25.01.2011)

Cascada Moara Dracului este cascada in trepte situata in muntii Vladeasa ce detine un peinsaj a carui splendoara inspira numele sau demonic.
Vizualizat de 600 ori Citeste articolul

Sfaturi pentru obtinerea unei mariri de salariu indiferent de contextul economic

 (adaugat 25.01.2011)

Perioada de criza economica ii descurajeaza pe cei mai multi angajati sa renunte la incercarea de a mai cere o marire de salariu, deoarece initiativa li se pare din start nula.
Vizualizat de 346 ori Citeste articolul

Tu cum îţi drămuieşti banii?

 (adaugat 25.01.2011)

Banii... Eterna poveste care tulbură atmosfera de pace a fiecărui cămin, mai ales acum, în vreme de criză economică. Să vedem ce spun câteva femei care înfruntă cu mult curaj această realitate.
Vizualizat de 380 ori Citeste articolul

Uite cum poţi să-ţi plăteşti facturile!

 (adaugat 24.01.2011)

Lumină, telefon, gaze, internet şi cablu. Iar trebuie plătite facturile dar şi taxele şi impozitele de început de an. Dacă până acum ai plătit la casierie, află că există şi alte modalităţi de plată, fiecare cu avantajele ş...
Vizualizat de 348 ori Citeste articolul