Copii

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Mit si adevar - batista bebelusului

 (adaugat 04.02.2011)

Dispozitiv nazal inventat de o unguroaica, batista bebelusului a intrat in uzanta de zi cu zi de cativa ani incoace, initial timid, apoi majoritatea mamelor s-au convins de utilitatea lui.
Vizualizat de 323 ori Citeste articolul

Care sunt idolii puştilor de azi şi ce influenţă au asupra copilăriei lor?

 (adaugat 04.02.2011)

Copilăria ar trebui să fie simplă, frumoasă, lipsită de griji. Poate cuvântul care o defineşte cel mai mult este "inocenţă". Sau, cel puţin, ar trebui să o definească, deoarece în ultimii ani, copiii au devenit nişte oameni mari, în...
Vizualizat de 584 ori Citeste articolul

Cum transformă copilul viaţa de cuplu

 (adaugat 03.02.2011)

Când se naşte un copil, mama şi tata râd cu un ochi, plâng cu altul. Râd pentru că au devenit părinţi, plâng după intimitatea cuplului şi atenţia partenerului.
Vizualizat de 370 ori Citeste articolul

Parinti buni cu copii rai

 (adaugat 03.02.2011)

Aschia nu sare departe de trunchi, soi rau, ce naste din pisica… parintii sunt cel mai adesea invinovatiti cand copii lor o iau razna, fie ca este vorba despre un ţânc obraznic sau de un adult in toata firea. Dar este corect ca parintii sa fie blamati cand copilul ...
Vizualizat de 386 ori Citeste articolul

Cum vă protejaţi copiii de neplăcerile divorţului

 (adaugat 02.02.2011)

Pentru voi, divorţul poate fi o eliberare, dar pentru copiii voştri, adaptarea la noua situaţie poate fi dificilă. Îi vei ajuta dacă nu le ignori întrebările şi dacă, prin emoţiile tale negative, nu pui presiune suplimentară asupra lor.
Vizualizat de 297 ori Citeste articolul

Depoziteaza-i jucariile inteligent si protejeaza-l de acarieni

 (adaugat 02.02.2011)

Daca vrei ca micutul tau sa creasca sanatos, trebuie sa-l tii departe de microbi. Stim ca nu il poti tine intr-un balon de sticla, dar unele obiceiuri sau obiecte banale ii pot afecta sanatatea.
Vizualizat de 323 ori Citeste articolul

Copilul meu se bate la scoala! Cum trebuie sa reactionez?

 (adaugat 02.02.2011)

Majoritatea copiilor intra in diverse conflicte cu micuti de varsta lor cand sunt in colectivitate. Este cunoscut faptul ca, atunci cand sunt bombardati cu vorbe grele sau li se cere ceva ce nu le face placere, ei manifesta agresivitate fata de ceilalti. Si nu este de mirare, ...
Vizualizat de 297 ori Citeste articolul

Aşa poţi evita accidentele domestice!

 (adaugat 01.02.2011)

61% dintre accidentele în care sunt implicaţi copii până la 5 ani se petrec în casă, iar cauza principală este organizarea inadecvată a locuinţei.
Vizualizat de 364 ori Citeste articolul

Este bun laptele crud pentru copii?

 (adaugat 28.01.2011)

Are 45 de elemente minerale si este considerat un aliment complet pentru copii. O cana de lapte este mai bogata in vitamina A si B12 decat un ou si are aceeasi cantitate de proteine. Dar cantitatea de nutrienti pe care o ofera difera in functie de metoda de sterilizare.
Vizualizat de 371 ori Citeste articolul

Cum sa ai un bebelus fericit

 (adaugat 28.01.2011)

Ii poti oferi zilnic copilului tau momente de fericite, prin diferite metode. Si nu trebuie sa fii experta in psihologie.
Vizualizat de 343 ori Citeste articolul