Copii

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Taţii detectivi, pe urmele copiilor-problemă

 (adaugat 04.02.2011)

Cum să-ţi controlezi adolescentul, cum să ştii ce face dincolo de uşa casei? Ei bine, taţilor „detectivi" nu le scapă nimic. Ei au creat chiar o asociaţie şi-i ajută pe cei care-i solicită.
Vizualizat de 359 ori Citeste articolul

Mama de fata sau mama de baiat? Zodia iti spune!

 (adaugat 04.02.2011)

Vrei sa afli cum te-ai comporta daca ai fi mama unui baietel sau mama unei fetite si care ar putea fi relatiile dintre tine si fiecare dintre micuti in functie de zodie? Descopera!
Vizualizat de 346 ori Citeste articolul

Pregatirea pentru profesia de parinte

 (adaugat 04.02.2011)

Valorile s-au schimbat in ultimii zeci de ani, trecandu-se de la rolul predominant de casnica, pe care femeia il avea in trecut, la cel profesional.
Vizualizat de 276 ori Citeste articolul

Totul despre somnul bebelusului

 (adaugat 04.02.2011)

Vrei ca somnul micutului tau sa fie lin si ca el sa se odihneasca mai bine? Descopera cele mai importante etape ale somnului bebelusilor de la 0 la 12 luni, cele mai mari greseli pe care le poti face in aceasta privinta, dar si cum il poti ajuta sa doarma mai bine!
Vizualizat de 279 ori Citeste articolul

Mit si adevar - batista bebelusului

 (adaugat 04.02.2011)

Dispozitiv nazal inventat de o unguroaica, batista bebelusului a intrat in uzanta de zi cu zi de cativa ani incoace, initial timid, apoi majoritatea mamelor s-au convins de utilitatea lui.
Vizualizat de 318 ori Citeste articolul

Care sunt idolii puştilor de azi şi ce influenţă au asupra copilăriei lor?

 (adaugat 04.02.2011)

Copilăria ar trebui să fie simplă, frumoasă, lipsită de griji. Poate cuvântul care o defineşte cel mai mult este "inocenţă". Sau, cel puţin, ar trebui să o definească, deoarece în ultimii ani, copiii au devenit nişte oameni mari, în...
Vizualizat de 577 ori Citeste articolul

Cum transformă copilul viaţa de cuplu

 (adaugat 03.02.2011)

Când se naşte un copil, mama şi tata râd cu un ochi, plâng cu altul. Râd pentru că au devenit părinţi, plâng după intimitatea cuplului şi atenţia partenerului.
Vizualizat de 361 ori Citeste articolul

Parinti buni cu copii rai

 (adaugat 03.02.2011)

Aschia nu sare departe de trunchi, soi rau, ce naste din pisica… parintii sunt cel mai adesea invinovatiti cand copii lor o iau razna, fie ca este vorba despre un ţânc obraznic sau de un adult in toata firea. Dar este corect ca parintii sa fie blamati cand copilul ...
Vizualizat de 378 ori Citeste articolul

Cum vă protejaţi copiii de neplăcerile divorţului

 (adaugat 02.02.2011)

Pentru voi, divorţul poate fi o eliberare, dar pentru copiii voştri, adaptarea la noua situaţie poate fi dificilă. Îi vei ajuta dacă nu le ignori întrebările şi dacă, prin emoţiile tale negative, nu pui presiune suplimentară asupra lor.
Vizualizat de 289 ori Citeste articolul

Depoziteaza-i jucariile inteligent si protejeaza-l de acarieni

 (adaugat 02.02.2011)

Daca vrei ca micutul tau sa creasca sanatos, trebuie sa-l tii departe de microbi. Stim ca nu il poti tine intr-un balon de sticla, dar unele obiceiuri sau obiecte banale ii pot afecta sanatatea.
Vizualizat de 317 ori Citeste articolul