Fashion

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Evolutia costumelor de baie de-a lungul istoriei

 (adaugat 01.02.2011)

O sa vi se para paradoxal, dar dezvoltarea cailor ferate s-a aflat la baza evolutiei costumelor de baie de-a lungul istoriei
Vizualizat de 377 ori Citeste articolul

Sacoul, mereu la modă

 (adaugat 31.01.2011)

Preluat din vestimentaţia masculină, sacoul a fost mereu adaptat şi modificat, până a ajuns la o linie extrem de feminină. Vrei să ştii ce ţi se potriveşte?
Vizualizat de 318 ori Citeste articolul

Suvite - 30 de feluri de a le purta

 (adaugat 28.01.2011)

Daca te-ai tuns si schimbarea nu iti ajunge, vrei mai mult, insa nu indraznesti sa-ti schimbi culoarea parului complet, suvitele sunt raspunsul cheie.
Vizualizat de 1893 ori Citeste articolul

Ce spun hainele despre tine?

 (adaugat 28.01.2011)

Mai mult decât o simplă rutină, modul în care te îmbraci zilnic dezvăluie lucruri nebănuite despre tine, îţi trădează personalitatea şi dorinţele cele mai ascunse.
Vizualizat de 394 ori Citeste articolul

Cum sa porti pantalonii rosii

 (adaugat 27.01.2011)

Pantalonii roşii sunt greu de purtat, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i eviţi, roşul fiind atât de sexy! Totuşi, trebuie să ai grijă cu ce îi potriveşti în rest şi unde îi porţi.
Vizualizat de 489 ori Citeste articolul

Top 5 cei mai scumpi pantofi realizati vreodata!

 (adaugat 27.01.2011)

mpodobiti cu diamante si alte pietre pretioase, pantofii lui Stuart Weitzman sunt faimosi pentru designul lor unic si pretul piperat. Nu este de mirare ca cinci dintre creatiile sale conduc in topul celor mai scumpi pantofi confectionati vreodata.
Vizualizat de 806 ori Citeste articolul

5 trucuri pentru aranjarea rapida a parului

 (adaugat 27.01.2011)

Nu-i asa ca ai avut zile cand pur si simplu iti lipsea cheful de a-ti aranja parul? Cozile de cal sunt unele dintre cele mai simple moduri pentru un hair-styling rapid
Vizualizat de 1324 ori Citeste articolul

Lucruri inutile pe care femeile le pastreaza in garderoba

 (adaugat 27.01.2011)

Femeile abia aşteaptă să-şi cumpere un nou articol vestimentar. Dar când dulapul e plin de haine, unele sunt date uitării. Rochii, bluze, pantaloni şi fuste de toate felurile. Doamnele îşi cumpără mereu lucruri noi. Nu e de mirare că nu ajun...
Vizualizat de 305 ori Citeste articolul

Sfaturi de frumusete pentru cele care calatoresc des

 (adaugat 26.01.2011)

Nici nu ti-ai desfacut bine bagajele, ca trebuie sa le faci din nou? N-ai apucat sa te bucuri prea mult de sederea acasa dupa o calatorie, ca deja esti iarasi pe picior de plecare? Inseamna ca stii foarte bine cat de greu este sa te mentii mereu proaspata si frumoasa.
Vizualizat de 366 ori Citeste articolul

Uite cum te înfofoleşti corect!

 (adaugat 26.01.2011)

Gerul îşi arată colţii! Meteorologii au anunţat că, astăzi, vom avea parte de una dintre cele mai friguroase zile ale acestei ierni. Chiar şi la amiază, mercurul termometrelor nu va urca peste -10 grade Celsius, în multe zone ale ţării.
Vizualizat de 311 ori Citeste articolul