Femei

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

https://videochatacasa.ro/

 (adaugat 15.11.2017)

Vrei Venituri intre 600$-2000$ lunar? Tocmai din acest motiv te invitam sa incerci jobul care iti aduce cel mai mare venit, in cel mai scurt timp din confortul casei tale - VideochatAcasa.ro. Site-ul nostru ofera asistenta gratuita in vederea crearii contului de videochat ca...
Vizualizat de 63 ori Citeste articolul

Unul dintre cele mai bine platite job-uri

 (adaugat 04.11.2017)

Cele mai bune job-uri din punct de vedere financiar sunt in domeniul videochatului, unde majoritatea femeilor au parte de incasari destul de mari, dobandind independenta financiara dorita dar si oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Vizualizat de 60 ori Citeste articolul

Studio Bucuresti

 (adaugat 03.11.2017)

Studioul nostru ofera cele mai avantajoase conditii de munca, plata salariului la data stabilita de comun acord, precum si training in functie de necesitatile fiecarui model.
Vizualizat de 68 ori Citeste articolul

Studio de videochat online

 (adaugat 23.10.2017)

Cele mai cautate locuri de munca se afla in industria videochatului. Tot mai multe femei aleg aceasta forma de activitatea deoarece este foarte bine platita si ofera numeroase avantaje si oportunitati.
Vizualizat de 84 ori Citeste articolul

Cel mai bun studio de videochat

 (adaugat 12.10.2017)

Cel mai bun studio de videochat une la dispozitie numeroase avantaje si oportunitati pentru femeile care isi doresc sa inceapa o cariera de model online. Va asteptam cu interes pentru a va prezenta informatiile de care aveti nevoie.
Vizualizat de 74 ori Citeste articolul

Cat se castiga din videochat?

 (adaugat 12.10.2017)

Probabil ca la un moment dat v-ati gandit ca se castiga din meseria de model online, as aca ne-am gandit sa va punem la dispozitie o solutie de a afla care sunt veniturile unui model online. Poti fi si tu unul dintre modele de top din studioul nostru!
Vizualizat de 85 ori Citeste articolul

Angajare in Videochat Modele

 (adaugat 12.10.2017)

Un model de videochat are parte de independenta financiara, un nivel de tari ridicat si numeroase oportunitati, iar studioul nostru pune la dispozitie tuturor celor care isi doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu posibilitatea de a avea tot ce isi doresc. Te asteptam cu ...
Vizualizat de 80 ori Citeste articolul

CUM SA ITI FACI BEACHY WAVES

 (adaugat 28.09.2017)

Cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai niste bucle perfecte.
Vizualizat de 75 ori Citeste articolul

Modele Online Bucuresti

 (adaugat 12.09.2017)

Unele dintre modelele noastre de top iti dezvaluie ce implica meseria de videochat, care sunt avantajele si dezavantajele acestei meserii, asa ca daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune modalitati de plata si facilitati, te asteptam in echipa noastra.
Vizualizat de 72 ori Citeste articolul

Vino in echipa celui mai tare studio de videochat!

 (adaugat 07.09.2017)

Discuta cu modelele noastre si afla care sunt avantajele unui loc de munca in videochat. Studioul nostru iti poate oferi cele mai avantajoase modalitati de plata, astfel incat sa beneficiezi de un nivel de trai pe masura dorintelor tale.
Vizualizat de 66 ori Citeste articolul