Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Frigarui din piept de pui cu legume

 (adaugat 14.12.2015)

Se intrevede un nou gratar si nu mai stiti ce sa puneti pe el? Iata o idee ce necesita un pic de migalit insa rasplata va fi pe masura, adica ...
Vizualizat de 81 ori Citeste articolul

Pizza cu cascaval

 (adaugat 11.12.2015)

Pizza cu cascaval este una dintre vedetele acestui tip de preparat si se consuma adesea pentru a ne potoli pofta nebuna de cascaval topit... Nu credeti ...
Vizualizat de 93 ori Citeste articolul

Torrone, nuga italiana cu gust de poveste

 (adaugat 08.12.2015)

Nuga a fost una dintre cele mai apreciate dulciuri ale copilariei. Ne mai amintim si acum ambalajul deschis la culoare, care lasa sa se vada continutul, alunele, fisticul sau stafidele. Putini dintre noi stim insa istoria celei ce avea sa devina cel mai bun gust al copilariei ...
Vizualizat de 103 ori Citeste articolul

Zacusca de vinete

 (adaugat 07.12.2015)

Toata iarna copilul si so?ul meu mananca zacusca, de aceea o gatesc negresit in fiecare an. Intotdeauna fac zacusca pe la inceputul anului scolar ...
Vizualizat de 89 ori Citeste articolul

Prajitura cu lamaie (citromos teszta)

 (adaugat 04.12.2015)

Revenim cu ceva dulce-acrisor, o prajitura pe care o declaram de fiecare data preferata tuturor datorita gustului sau deosebit. Va voi dezvalui din ...
Vizualizat de 94 ori Citeste articolul

Gomboti (galuste cu prune)

 (adaugat 03.12.2015)

Cand bunica spune iarasi fac Gombot, toata casa este fericita! Incep negocierile cu bucatarul pentru numarul de gomboti per caciula, se discuta ...
Vizualizat de 95 ori Citeste articolul

Pizza Bucuresti

 (adaugat 24.11.2015)

Atelierul de pizza livreaza pizza pe vatra la domiciliu. In meniul nostru vei gasi diferite feluri de pizza: margherita, diavola, prosciutto, capricciosa, calzone, quattro sstaggioni, quattro carni, tonno, vegetarian etc.
Vizualizat de 112 ori Citeste articolul

Parmezanul, branza veche autentic italiana

 (adaugat 17.11.2015)

Parmezanul este una dintre cele mai cunoscute branzeturi italiene, realizat din lapte de vaca, capra, oaie sau bivolita. Este ingredientul ales adesea in bucataria italiana datorita unui gust unic, usor amarui si a unei texturi sfaramicioase. Printre cele mai cunoscute feluri ...
Vizualizat de 100 ori Citeste articolul

Panettone, cozonacul autentic italian recunoscut în întreaga lume

 (adaugat 04.11.2015)

Cozonacul este unul dintre dulce nelipsit în prag de S?rb?toare. La Pa?te sau la Cr?ciun, to?i avem pe mas? o felie de pâine aurie dulce, cu diverse umpluturi, de la ciocolat?, stafide, nuci ?i cacao, la cele cu creme sofisticate.
Vizualizat de 121 ori Citeste articolul

Prajitura cu lamaie (citromos teszta) « Retete începatori

 (adaugat 24.10.2015)

Revenim cu ceva dulce-acrisor, o prajitura pe care o declaram de fiecare data preferata tuturor datorita gustului sau deosebit. Va voi dezvalui din ...
Vizualizat de 96 ori Citeste articolul