Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Prajitura cu lamaie (citromos teszta)

 (adaugat 04.12.2015)

Revenim cu ceva dulce-acrisor, o prajitura pe care o declaram de fiecare data preferata tuturor datorita gustului sau deosebit. Va voi dezvalui din ...
Vizualizat de 96 ori Citeste articolul

Gomboti (galuste cu prune)

 (adaugat 03.12.2015)

Cand bunica spune iarasi fac Gombot, toata casa este fericita! Incep negocierile cu bucatarul pentru numarul de gomboti per caciula, se discuta ...
Vizualizat de 97 ori Citeste articolul

Pizza Bucuresti

 (adaugat 24.11.2015)

Atelierul de pizza livreaza pizza pe vatra la domiciliu. In meniul nostru vei gasi diferite feluri de pizza: margherita, diavola, prosciutto, capricciosa, calzone, quattro sstaggioni, quattro carni, tonno, vegetarian etc.
Vizualizat de 115 ori Citeste articolul

Parmezanul, branza veche autentic italiana

 (adaugat 17.11.2015)

Parmezanul este una dintre cele mai cunoscute branzeturi italiene, realizat din lapte de vaca, capra, oaie sau bivolita. Este ingredientul ales adesea in bucataria italiana datorita unui gust unic, usor amarui si a unei texturi sfaramicioase. Printre cele mai cunoscute feluri ...
Vizualizat de 102 ori Citeste articolul

Panettone, cozonacul autentic italian recunoscut în întreaga lume

 (adaugat 04.11.2015)

Cozonacul este unul dintre dulce nelipsit în prag de S?rb?toare. La Pa?te sau la Cr?ciun, to?i avem pe mas? o felie de pâine aurie dulce, cu diverse umpluturi, de la ciocolat?, stafide, nuci ?i cacao, la cele cu creme sofisticate.
Vizualizat de 122 ori Citeste articolul

Prajitura cu lamaie (citromos teszta) « Retete începatori

 (adaugat 24.10.2015)

Revenim cu ceva dulce-acrisor, o prajitura pe care o declaram de fiecare data preferata tuturor datorita gustului sau deosebit. Va voi dezvalui din ...
Vizualizat de 103 ori Citeste articolul

Ai grija de frigiderul tau! « Romania Blog

 (adaugat 16.10.2015)

Indiferent ca aveti un frigider ceva mai vechi sau chiar unul cumparat recent, trebuie sa aveti grija de el pentru a beneficia de serviciile sale un timp ...
Vizualizat de 111 ori Citeste articolul

Proprietatile otetului balsamic, un deliciu gastronomic italian

 (adaugat 25.09.2015)

Un adevarat simbol al traditiei culinare italiene, alaturi de uleiul de masline, otetul balsamic este un produs tipic italian utilizat drept condiment. Otetul balsamic se produce doar in anumite arii, respectiv Modena si Reggio Emilia si se clasifica in doua mari categorii :
Vizualizat de 114 ori Citeste articolul

Reteta autentica de paste alla carbonara – Sfaturi de la sefi

 (adaugat 22.09.2015)

Paste alla carbonara… atunci cand auzi de ele, papilele tale se trezesc si saliveaza. Nu-i asa ca iti place sa le faci si acasa? Par destul de usor de facut. Ai nevoie doar de sunca, oua si paste. Simplu nu? Cu toate acestea, ca multe alte retete cu putine ingrediente, ex...
Vizualizat de 103 ori Citeste articolul

Condimente italiene – ingredientele care ne ajuta sa gatim sanatos si savuros

 (adaugat 31.08.2015)

Ne putem intreba de ce se consuma mai multe condimente italiene si plante aromatice in tarile cu o clima calda. Raspunsul este: pentru ca au rol vasodilatator si permit dispersarea caldurii corporale. In trecut, erau utilizate pentru conservarea alimentelor si impiedicarea pro...
Vizualizat de 115 ori Citeste articolul