Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Torrone, nuga italiana cu gust de poveste

 (adaugat 08.12.2015)

Nuga a fost una dintre cele mai apreciate dulciuri ale copilariei. Ne mai amintim si acum ambalajul deschis la culoare, care lasa sa se vada continutul, alunele, fisticul sau stafidele. Putini dintre noi stim insa istoria celei ce avea sa devina cel mai bun gust al copilariei ...
Vizualizat de 126 ori Citeste articolul

Zacusca de vinete

 (adaugat 07.12.2015)

Toata iarna copilul si so?ul meu mananca zacusca, de aceea o gatesc negresit in fiecare an. Intotdeauna fac zacusca pe la inceputul anului scolar ...
Vizualizat de 102 ori Citeste articolul

Prajitura cu lamaie (citromos teszta)

 (adaugat 04.12.2015)

Revenim cu ceva dulce-acrisor, o prajitura pe care o declaram de fiecare data preferata tuturor datorita gustului sau deosebit. Va voi dezvalui din ...
Vizualizat de 99 ori Citeste articolul

Gomboti (galuste cu prune)

 (adaugat 03.12.2015)

Cand bunica spune iarasi fac Gombot, toata casa este fericita! Incep negocierile cu bucatarul pentru numarul de gomboti per caciula, se discuta ...
Vizualizat de 100 ori Citeste articolul

Pizza Bucuresti

 (adaugat 24.11.2015)

Atelierul de pizza livreaza pizza pe vatra la domiciliu. In meniul nostru vei gasi diferite feluri de pizza: margherita, diavola, prosciutto, capricciosa, calzone, quattro sstaggioni, quattro carni, tonno, vegetarian etc.
Vizualizat de 123 ori Citeste articolul

Parmezanul, branza veche autentic italiana

 (adaugat 17.11.2015)

Parmezanul este una dintre cele mai cunoscute branzeturi italiene, realizat din lapte de vaca, capra, oaie sau bivolita. Este ingredientul ales adesea in bucataria italiana datorita unui gust unic, usor amarui si a unei texturi sfaramicioase. Printre cele mai cunoscute feluri ...
Vizualizat de 111 ori Citeste articolul

Panettone, cozonacul autentic italian recunoscut în întreaga lume

 (adaugat 04.11.2015)

Cozonacul este unul dintre dulce nelipsit în prag de S?rb?toare. La Pa?te sau la Cr?ciun, to?i avem pe mas? o felie de pâine aurie dulce, cu diverse umpluturi, de la ciocolat?, stafide, nuci ?i cacao, la cele cu creme sofisticate.
Vizualizat de 127 ori Citeste articolul

Prajitura cu lamaie (citromos teszta) « Retete începatori

 (adaugat 24.10.2015)

Revenim cu ceva dulce-acrisor, o prajitura pe care o declaram de fiecare data preferata tuturor datorita gustului sau deosebit. Va voi dezvalui din ...
Vizualizat de 116 ori Citeste articolul

Ai grija de frigiderul tau! « Romania Blog

 (adaugat 16.10.2015)

Indiferent ca aveti un frigider ceva mai vechi sau chiar unul cumparat recent, trebuie sa aveti grija de el pentru a beneficia de serviciile sale un timp ...
Vizualizat de 119 ori Citeste articolul

Proprietatile otetului balsamic, un deliciu gastronomic italian

 (adaugat 25.09.2015)

Un adevarat simbol al traditiei culinare italiene, alaturi de uleiul de masline, otetul balsamic este un produs tipic italian utilizat drept condiment. Otetul balsamic se produce doar in anumite arii, respectiv Modena si Reggio Emilia si se clasifica in doua mari categorii :
Vizualizat de 115 ori Citeste articolul