Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Chec cu cacao

 (adaugat 12.05.2018)

Reteta Chec cu cacao Checul cu cacao este un desert binecunoscut, ce se face repede si se consuma la fel de repede. Iata reteta: Ingrediente - 1 pahar ...
Vizualizat de 20 ori Citeste articolul

Cafeaua proaspat prajita de la Contego

 (adaugat 19.04.2018)

Vino in lumea Contego si degusta cea mai gustoasa cafea proaspata facuta in casa noastra! Te asteptam in cafeneaua noastra din Bucuresti sa discutam mai multe la o ceasca de cafea.
Vizualizat de 23 ori Citeste articolul

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat

 (adaugat 07.04.2018)

Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesita multa atentie, dar efortul si rezultatul vor fi pe masura. Stiu, ...
Vizualizat de 37 ori Citeste articolul

Pasca cu branza de vaci in aluat de cozonac

 (adaugat 07.04.2018)

Pasca este un preparat traditional ce nu lipseste din meniul de Paste. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor prefera sa o cumpere de-a gata, ...
Vizualizat de 20 ori Citeste articolul

Ciorba de miel

 (adaugat 06.04.2018)

Pe langa drob, ciorba de miel este al doilea preparat ce nu trebuie sa lipseasca de la masa pascala. Iata si reteta care nu este deloc complicata: ...
Vizualizat de 27 ori Citeste articolul

Friptura de miel

 (adaugat 05.04.2018)

Carnea de miel, consumata cu moderatie, are proprietati benefice pentru organism. Acordati totusi o atentie sporita aunci cand o consumati la masa ...
Vizualizat de 35 ori Citeste articolul

Stufat de miel

 (adaugat 05.04.2018)

Stufatul este o mancare gustoasa, satioasa si pe placul tuturor romanilor care prefera s? aiba pe masa de Paste toate produsele traditionale. Nu ...
Vizualizat de 28 ori Citeste articolul

Drob de miel in prapur sau aluat

 (adaugat 03.04.2018)

Una dintre vedetele sarbatorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar traditional romanesc este una dintre mancarurile din miel specifice ...
Vizualizat de 29 ori Citeste articolul

Ce alimente po?i include într-un meniu low-carb vegan (de post)

 (adaugat 02.04.2018)

Alimente de origine vegetala care pot fi consumate intr-un regim low-carb pe perioada postului.
Vizualizat de 32 ori Citeste articolul

Proteinele, Clasificarea proteinelor, Proteinele globulare, Proteinele fibroase

 (adaugat 27.03.2018)

Proteinele Componentii principali ai protoplasmei celulelor animale sau vegetale sunt proteinele, compusii naturali macromoleculari obtinuti din ...
Vizualizat de 22 ori Citeste articolul