Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Sfaturi utile (inlocuirea smantanii, pastrarea tortului, ficat mai gustos, pastrarea hreanului, glazura care nu crapa…)

 (adaugat 16.03.2018)

Bucataria are secretele ei, iar gatitul trebuie sa tina cont de acestea pentru o reusita deplina. Iata cateva sfaturi utile care cu siguranta ...
Vizualizat de 7 ori Citeste articolul

Paste konjac cu sos carbonara (low-carb)

 (adaugat 24.02.2018)

Avantajul evident al pastelor konjac este faptul ca au mai putine calorii (doar 9 calorii/100g, comparativ cu 371 kcal, cat au pastele din faina de grau).
Vizualizat de 14 ori Citeste articolul

Csiki csikos (prajitura cu dungi)

 (adaugat 16.02.2018)

Csiki csikos, sau prajitura cu dungi - cum o mai comandam noi, este o prajitura speciala ca aspect si gust, datorita combinatiei de culori si gusturi. ...
Vizualizat de 15 ori Citeste articolul

Oua umplute (cu sau fara pate de ficat)

 (adaugat 31.12.2017)

Ouale umplute (cu sau fara pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care il pregatesc la orice masa festiva, usor de preparat si care se consuma foarte ...
Vizualizat de 31 ori Citeste articolul

Pasta de peste

 (adaugat 31.12.2017)

Pestele este un sortiment de carne cu putine calorii, necesar ochilor si pielii, cu beneficii uimitoare pentru slabit, memorie si prevenirea osteoporozei. ...
Vizualizat de 36 ori Citeste articolul

Salata de Boeuf (fara carne)

 (adaugat 23.12.2017)

Si acum preferata mea, un aperitiv ce completeaza mesele festive ale tuturor romanilor, Salata de Boeuf! Ingrediente - 1/2 kg. morcov - 5 cartofi - 1 cutie ...
Vizualizat de 35 ori Citeste articolul

Coliva

 (adaugat 13.12.2017)

Coliva este elementul principal si absolut necesar pentru pomenirea celor decedati. Coliva, facuta din grau fiert, indulcita cu miere sau cu zahar, ...
Vizualizat de 37 ori Citeste articolul

Alimente de origine minerala

 (adaugat 12.12.2017)

Ce sunt alimentele? Alimentele sunt produse in stare naturala sau prelucrata, care servesc ca hrana oamenilor. In functie de provenienta lor, exista: ...
Vizualizat de 34 ori Citeste articolul

Alimente de origine vegetala, Fructele, Legumele, Pastrarea si consumul fructelor si legumelor

 (adaugat 11.12.2017)

Alimente de origine vegetala In aceasta grupa intra alimentele care se obtin din materii prime de origine vegetala. Ele se pot consuma in stare ...
Vizualizat de 21 ori Citeste articolul

Macaroane cu papricas de porc

 (adaugat 11.12.2017)

Poftiti o mancare cu macaroane? Desigur sunt multe variante, una dintre ele poate fi de exemplu o combinatie de macaroane cu sos papricas si bucatele de ...
Vizualizat de 34 ori Citeste articolul