Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Cozonac cu nuci, stafide sau rahat

 (adaugat 07.04.2018)

Cozonacul cu nuci, stafide sau rahat, este un preparat de patiserie care necesita multa atentie, dar efortul si rezultatul vor fi pe masura. Stiu, ...
Vizualizat de 29 ori Citeste articolul

Pasca cu branza de vaci in aluat de cozonac

 (adaugat 07.04.2018)

Pasca este un preparat traditional ce nu lipseste din meniul de Paste. Din economie de timp, majoritatea gospodinelor prefera sa o cumpere de-a gata, ...
Vizualizat de 12 ori Citeste articolul

Ciorba de miel

 (adaugat 06.04.2018)

Pe langa drob, ciorba de miel este al doilea preparat ce nu trebuie sa lipseasca de la masa pascala. Iata si reteta care nu este deloc complicata: ...
Vizualizat de 17 ori Citeste articolul

Friptura de miel

 (adaugat 05.04.2018)

Carnea de miel, consumata cu moderatie, are proprietati benefice pentru organism. Acordati totusi o atentie sporita aunci cand o consumati la masa ...
Vizualizat de 23 ori Citeste articolul

Stufat de miel

 (adaugat 05.04.2018)

Stufatul este o mancare gustoasa, satioasa si pe placul tuturor romanilor care prefera s? aiba pe masa de Paste toate produsele traditionale. Nu ...
Vizualizat de 17 ori Citeste articolul

Drob de miel in prapur sau aluat

 (adaugat 03.04.2018)

Una dintre vedetele sarbatorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar traditional romanesc este una dintre mancarurile din miel specifice ...
Vizualizat de 21 ori Citeste articolul

Ce alimente po?i include într-un meniu low-carb vegan (de post)

 (adaugat 02.04.2018)

Alimente de origine vegetala care pot fi consumate intr-un regim low-carb pe perioada postului.
Vizualizat de 22 ori Citeste articolul

Proteinele, Clasificarea proteinelor, Proteinele globulare, Proteinele fibroase

 (adaugat 27.03.2018)

Proteinele Componentii principali ai protoplasmei celulelor animale sau vegetale sunt proteinele, compusii naturali macromoleculari obtinuti din ...
Vizualizat de 14 ori Citeste articolul

Produse alimentare prelucrate

 (adaugat 23.03.2018)

O mare parte din materiile prime de origine vegetala se supun prelucrarii, obtinandu-se produse alimentare cu proprietati superioare fata de cele ale ...
Vizualizat de 13 ori Citeste articolul

Tagatose – indulcitor natural cu putine calorii

 (adaugat 23.03.2018)

Tagatose este un indulcitor cu mai putine calorii decat zaharul obisnuit. Nu duce la aparitia cariilor dentare, rezista la temperaturile crescute din timpul coacerii si se poate carameliza.
Vizualizat de 15 ori Citeste articolul