Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Trei reţete pentru prânz

 (adaugat 07.02.2011)

Micul dejun este cea mai importantă masă, însă nici prânzul nu trebuie ignorat.
Vizualizat de 381 ori Citeste articolul

Tiramisu

 (adaugat 04.02.2011)

Gătesc pentru că-mi place să-i văd pe alţii zâmbind. Încerc mereu reţete şi combinaţii noi pentru că-mi place să mă surprind zâmbind. Zâmbiţi în timp ce gătiţi, cei ce vor gusta din mâncarea voastră vor simţi as...
Vizualizat de 295 ori Citeste articolul

Află ce consumi: citeşte eticheta!

 (adaugat 04.02.2011)

Cu siguranţă, ai aflat cât de periculoase pot fi E-urile pentru sănătate. Însă nu numai la acestea trebuie să fii atent pe eticheta alimentelor. Iată de ce este bine să ţii cont!
Vizualizat de 362 ori Citeste articolul

Zahărul, la cel mai mare preţ din ultimii 30 de ani

 (adaugat 03.02.2011)

După pâine şi ulei, se scumpeşte şi zahărul
Vizualizat de 293 ori Citeste articolul

Ce poti gati cu o cutie de pateu?

 (adaugat 02.02.2011)

Te-ai gandit vreodata ca pateul poate fi utilizat ca ingredient pentru diferite retete gustoase, nu doar pentru intins pe paine?
Vizualizat de 394 ori Citeste articolul

Mușchi file

 (adaugat 02.02.2011)

umplut cu orez
Vizualizat de 343 ori Citeste articolul

Sarea şi grăsimile, riscuri similare

 (adaugat 02.02.2011)

Persoanele sănătoase care mănâncă sărat se expun aceloraşi riscuri ca şi cele care adoptă o dietă bogată în grăsimi. În timp, ele pot duce nu doar la hipertensiune arterială, ci şi la ateroscleroză, boli care stau la originea ...
Vizualizat de 279 ori Citeste articolul

O prajitura pe zi

 (adaugat 01.02.2011)

Prăjitură cu lămâie şi cocos
Vizualizat de 399 ori Citeste articolul

Tort mascarpone

 (adaugat 31.01.2011)

Timp de prepare sub:90 min
Vizualizat de 440 ori Citeste articolul

Pui fript în pungă

 (adaugat 31.01.2011)

Greu de precizat unde şi când a apărut această invenţie nebunească al cărei gust poate înnebuni o scară de bloc mai ceva ca factura la utilităţi: un pui fript în punga (de hârtie) în care fost adus de la băcănie.
Vizualizat de 527 ori Citeste articolul