Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Impachetarea Sarmalelor

 (adaugat 21.01.2011)

Impachetarea sarmalelor este pentru multe persoane o adevarata provocare. Saptamana aceasta Leila ne ofera o maniera simpla (in mainile ei asa pare) si eleganta de a pregati acest tip de mancare traditional romanesc atat de apreciat.
Vizualizat de 570 ori Citeste articolul

Sunt sanatoase alimentele congelate?

 (adaugat 20.01.2011)

De cativa ani, alimentele congelate au navalit practic in congelatoarele bacaniilor.
Vizualizat de 371 ori Citeste articolul

Cele mai periculoase combinaţii de medicamente

 (adaugat 20.01.2011)

Aspirina nu se combină cu ibuprofenul, iar contraceptivele nu se iau cu antibiotice. Acestea sunt doar câteva combinaţii periculoase.
Vizualizat de 370 ori Citeste articolul

Covrigei liliputani

 (adaugat 20.01.2011)

De pe la altii adunate....;)
Vizualizat de 356 ori Citeste articolul

Tort diplomat

 (adaugat 19.01.2011)

Reteta delicioasa DIPLOMAT
Vizualizat de 1396 ori Citeste articolul

Tort ieftin si bun

 (adaugat 19.01.2011)

Am mancat acest tort acum doi ani cand am fost in vizita la viitoarea mea soacra :D. Cand imi spunea ce ingrediente are tortul.... sincer nu ma atragea deloc. De ce??... Pentru ca nu mi se parea potrivita combinatia fructe + frisca + ciocolata. Dupa ce am mancat am mai vrut o ...
Vizualizat de 989 ori Citeste articolul

Cafea cu french press coffee maker

 (adaugat 19.12.2010)

cea mai buna cafea
Vizualizat de 745 ori Citeste articolul

Kanelbullar - Melci cu scortisoara

 (adaugat 21.10.2010)

Sau Cinnamon rolls/buns cum sunt cunoscute in America de nord. Insa nu multa lume stie ca aceste kanelbullar reprezinta simbolul suedez pentru homebaking (cum traduc asta in romana?) si nu exista practic suedez caruia sa nu-i placa.
Vizualizat de 520 ori Citeste articolul

Gogosile lui "buni"

 (adaugat 21.10.2010)

Cele mai pufoase si aromate gogosi din lume sunt gogosile bunici
Vizualizat de 396 ori Citeste articolul

Gogosi umplute cu gem

 (adaugat 21.10.2010)

500 g faina (+ 50 g pentru a infaina mainile si masa la framantat) , 4 linguri de zahar, 2 oua intregi si un galbenus, 200 ml lapte caldut, 25 g drojdie proaspata, un praf de sare, 2 plicuri de praf de vanilie, o fiola de esenta de rom, o lingura de coaja rasa de portocala de...
Vizualizat de 1117 ori Citeste articolul