Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Proteinele, Clasificarea proteinelor, Proteinele globulare, Proteinele fibroase

 (adaugat 27.03.2018)

Proteinele Componentii principali ai protoplasmei celulelor animale sau vegetale sunt proteinele, compusii naturali macromoleculari obtinuti din ...
Vizualizat de 33 ori Citeste articolul

Produse alimentare prelucrate

 (adaugat 23.03.2018)

O mare parte din materiile prime de origine vegetala se supun prelucrarii, obtinandu-se produse alimentare cu proprietati superioare fata de cele ale ...
Vizualizat de 33 ori Citeste articolul

Tagatose – indulcitor natural cu putine calorii

 (adaugat 23.03.2018)

Tagatose este un indulcitor cu mai putine calorii decat zaharul obisnuit. Nu duce la aparitia cariilor dentare, rezista la temperaturile crescute din timpul coacerii si se poate carameliza.
Vizualizat de 39 ori Citeste articolul

Sfaturi utile (inlocuirea smantanii, pastrarea tortului, ficat mai gustos, pastrarea hreanului, glazura care nu crapa…)

 (adaugat 16.03.2018)

Bucataria are secretele ei, iar gatitul trebuie sa tina cont de acestea pentru o reusita deplina. Iata cateva sfaturi utile care cu siguranta ...
Vizualizat de 23 ori Citeste articolul

Paste konjac cu sos carbonara (low-carb)

 (adaugat 24.02.2018)

Avantajul evident al pastelor konjac este faptul ca au mai putine calorii (doar 9 calorii/100g, comparativ cu 371 kcal, cat au pastele din faina de grau).
Vizualizat de 39 ori Citeste articolul

Csiki csikos (prajitura cu dungi)

 (adaugat 16.02.2018)

Csiki csikos, sau prajitura cu dungi - cum o mai comandam noi, este o prajitura speciala ca aspect si gust, datorita combinatiei de culori si gusturi. ...
Vizualizat de 40 ori Citeste articolul

Oua umplute (cu sau fara pate de ficat)

 (adaugat 31.12.2017)

Ouale umplute (cu sau fara pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care il pregatesc la orice masa festiva, usor de preparat si care se consuma foarte ...
Vizualizat de 38 ori Citeste articolul

Pasta de peste

 (adaugat 31.12.2017)

Pestele este un sortiment de carne cu putine calorii, necesar ochilor si pielii, cu beneficii uimitoare pentru slabit, memorie si prevenirea osteoporozei. ...
Vizualizat de 60 ori Citeste articolul

Salata de Boeuf (fara carne)

 (adaugat 23.12.2017)

Si acum preferata mea, un aperitiv ce completeaza mesele festive ale tuturor romanilor, Salata de Boeuf! Ingrediente - 1/2 kg. morcov - 5 cartofi - 1 cutie ...
Vizualizat de 59 ori Citeste articolul

Coliva

 (adaugat 13.12.2017)

Coliva este elementul principal si absolut necesar pentru pomenirea celor decedati. Coliva, facuta din grau fiert, indulcita cu miere sau cu zahar, ...
Vizualizat de 63 ori Citeste articolul