Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Ciorba de miel

 (adaugat 06.04.2018)

Pe langa drob, ciorba de miel este al doilea preparat ce nu trebuie sa lipseasca de la masa pascala. Iata si reteta care nu este deloc complicata: ...
Vizualizat de 48 ori Citeste articolul

Friptura de miel

 (adaugat 05.04.2018)

Carnea de miel, consumata cu moderatie, are proprietati benefice pentru organism. Acordati totusi o atentie sporita aunci cand o consumati la masa ...
Vizualizat de 59 ori Citeste articolul

Stufat de miel

 (adaugat 05.04.2018)

Stufatul este o mancare gustoasa, satioasa si pe placul tuturor romanilor care prefera s? aiba pe masa de Paste toate produsele traditionale. Nu ...
Vizualizat de 50 ori Citeste articolul

Drob de miel in prapur sau aluat

 (adaugat 03.04.2018)

Una dintre vedetele sarbatorii pascale este drobul de miel. Acest preparat culinar traditional romanesc este una dintre mancarurile din miel specifice ...
Vizualizat de 52 ori Citeste articolul

Ce alimente po?i include într-un meniu low-carb vegan (de post)

 (adaugat 02.04.2018)

Alimente de origine vegetala care pot fi consumate intr-un regim low-carb pe perioada postului.
Vizualizat de 56 ori Citeste articolul

Proteinele, Clasificarea proteinelor, Proteinele globulare, Proteinele fibroase

 (adaugat 27.03.2018)

Proteinele Componentii principali ai protoplasmei celulelor animale sau vegetale sunt proteinele, compusii naturali macromoleculari obtinuti din ...
Vizualizat de 46 ori Citeste articolul

Produse alimentare prelucrate

 (adaugat 23.03.2018)

O mare parte din materiile prime de origine vegetala se supun prelucrarii, obtinandu-se produse alimentare cu proprietati superioare fata de cele ale ...
Vizualizat de 46 ori Citeste articolul

Tagatose – indulcitor natural cu putine calorii

 (adaugat 23.03.2018)

Tagatose este un indulcitor cu mai putine calorii decat zaharul obisnuit. Nu duce la aparitia cariilor dentare, rezista la temperaturile crescute din timpul coacerii si se poate carameliza.
Vizualizat de 56 ori Citeste articolul

Sfaturi utile (inlocuirea smantanii, pastrarea tortului, ficat mai gustos, pastrarea hreanului, glazura care nu crapa…)

 (adaugat 16.03.2018)

Bucataria are secretele ei, iar gatitul trebuie sa tina cont de acestea pentru o reusita deplina. Iata cateva sfaturi utile care cu siguranta ...
Vizualizat de 37 ori Citeste articolul

Paste konjac cu sos carbonara (low-carb)

 (adaugat 24.02.2018)

Avantajul evident al pastelor konjac este faptul ca au mai putine calorii (doar 9 calorii/100g, comparativ cu 371 kcal, cat au pastele din faina de grau).
Vizualizat de 54 ori Citeste articolul