Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Reteta Calamar cu condimente chinezesti

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Rondelele de calamar se trec prin faina in care am amestecat condimente chinezesti.
Vizualizat de 524 ori Citeste articolul

Reteta Tort de ciocolata

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga pesmetul, ciocolata rasa si albusurile batute spuma tare.
Vizualizat de 1367 ori Citeste articolul

Reteta Lapte de pasare

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Se pune laptele pe foc, sa se incalzeasca. Intre timp se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si 1 plic de zahar vanilat.
Vizualizat de 392 ori Citeste articolul

Reteta Briose

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: 1. Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca;
Vizualizat de 4474 ori Citeste articolul

Reteta Prajitura Figaro

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Aluatul acestei prajituri se prepara din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja de lamaie, bicarbonat.
Vizualizat de 4399 ori Citeste articolul

Reteta Placinta cu mere

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Se face din toate materialele o coca frageda, lucrata repede.
Vizualizat de 320 ori Citeste articolul

Reteta Pandispan

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Pandispanul se poate prepara in trei feluri:
Vizualizat de 1091 ori Citeste articolul

Reteta Negresa

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: 1. Se amesteca praful de copt in faina.
Vizualizat de 407 ori Citeste articolul

Reteta Crema de zahar ars

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Ouale proaspete se sparg in castron. Amestecand mereu cu mixerul se adauga pe rand zaharul, vanilia, amidonul si laptele rece.
Vizualizat de 408 ori Citeste articolul

Reteta Budinca de gris

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: In cratita in care clocoteste laptele, se toarna grisul in forma de ploaie si se amesteca mereu cu lingura de metal, sa nu se faca cocoloase.
Vizualizat de 375 ori Citeste articolul