Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Reteta Pui Shanghai (iute)

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Pentru puiul Shanghai se taie pieptul de pui fasii de 1 cm latime, apoi se marineaza 1/2- 1h intr-un amestec de pasta de ardei iute,
Vizualizat de 459 ori Citeste articolul

Reteta Calamar cu condimente chinezesti

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Rondelele de calamar se trec prin faina in care am amestecat condimente chinezesti.
Vizualizat de 527 ori Citeste articolul

Reteta Tort de ciocolata

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga pesmetul, ciocolata rasa si albusurile batute spuma tare.
Vizualizat de 1373 ori Citeste articolul

Reteta Lapte de pasare

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Se pune laptele pe foc, sa se incalzeasca. Intre timp se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si 1 plic de zahar vanilat.
Vizualizat de 408 ori Citeste articolul

Reteta Briose

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: 1. Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca;
Vizualizat de 4574 ori Citeste articolul

Reteta Prajitura Figaro

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Aluatul acestei prajituri se prepara din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja de lamaie, bicarbonat.
Vizualizat de 4456 ori Citeste articolul

Reteta Placinta cu mere

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Se face din toate materialele o coca frageda, lucrata repede.
Vizualizat de 327 ori Citeste articolul

Reteta Pandispan

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Pandispanul se poate prepara in trei feluri:
Vizualizat de 1101 ori Citeste articolul

Reteta Negresa

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: 1. Se amesteca praful de copt in faina.
Vizualizat de 415 ori Citeste articolul

Reteta Crema de zahar ars

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Ouale proaspete se sparg in castron. Amestecand mereu cu mixerul se adauga pe rand zaharul, vanilia, amidonul si laptele rece.
Vizualizat de 413 ori Citeste articolul