Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Reteta Tort de ciocolata

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga pesmetul, ciocolata rasa si albusurile batute spuma tare.
Vizualizat de 1371 ori Citeste articolul

Reteta Lapte de pasare

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Se pune laptele pe foc, sa se incalzeasca. Intre timp se freaca galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si 1 plic de zahar vanilat.
Vizualizat de 397 ori Citeste articolul

Reteta Briose

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: 1. Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca;
Vizualizat de 4533 ori Citeste articolul

Reteta Prajitura Figaro

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Aluatul acestei prajituri se prepara din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja de lamaie, bicarbonat.
Vizualizat de 4438 ori Citeste articolul

Reteta Placinta cu mere

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Se face din toate materialele o coca frageda, lucrata repede.
Vizualizat de 323 ori Citeste articolul

Reteta Pandispan

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Pandispanul se poate prepara in trei feluri:
Vizualizat de 1098 ori Citeste articolul

Reteta Negresa

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: 1. Se amesteca praful de copt in faina.
Vizualizat de 411 ori Citeste articolul

Reteta Crema de zahar ars

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Ouale proaspete se sparg in castron. Amestecand mereu cu mixerul se adauga pe rand zaharul, vanilia, amidonul si laptele rece.
Vizualizat de 411 ori Citeste articolul

Reteta Budinca de gris

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: In cratita in care clocoteste laptele, se toarna grisul in forma de ploaie si se amesteca mereu cu lingura de metal, sa nu se faca cocoloase.
Vizualizat de 377 ori Citeste articolul

Reteta Cozonac umplut cu nuca

 (adaugat 03.08.2009)

Modul de preparare a retetei: Faina si celelalte ingrediente se aduc in bucatarie cu o zi inainte de a se prepara cozonacul pentru a se acomoda cu temperatura.
Vizualizat de 467 ori Citeste articolul