Sanatate

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Durerile de cap si de ochi pot fi evitate

 (adaugat 31.01.2011)

Durerile de cap pot fi cauzate de foarte multi factori si reprezinta una dintre cele mai frecvente cauze pentru care diferite persoane se adreseaza medicului lor generalist. Cele mai multe astfel de afectiuni nu sunt grave si dispar, de regula, de la sine. Pot fi atenuate cu a...
Vizualizat de 340 ori Citeste articolul

Vrei sa stii cât de stresat esti?

 (adaugat 31.01.2011)

Testul de mai jos te ajuta sa vezi cât de stresat esti. Tot ce ai de facut este sa raspunzi la întrebarile care urmeaza,
Vizualizat de 400 ori Citeste articolul

Vegetarienii si amatorii de soia au probleme cu fertilitatea!

 (adaugat 31.01.2011)

Vegetarienii, in special cei care consuma multa soia si derivate ale ei, ar trebui sa-si schimbe regimul alimentar daca vor sa aiba copii.
Vizualizat de 363 ori Citeste articolul

Lucruri interesante despre cafea

 (adaugat 31.01.2011)

Care sunt efectele cafelei asupra sanatatii, cat de buna este cafeaua pentru femeile insarcinate, ce bauturi pe baza de cafea sunt mai bogate in cofeina: afla raspunsurile care te intereseaza si multe altele!
Vizualizat de 480 ori Citeste articolul

3 mituri despre protejarea vederii pe timpul iernii

 (adaugat 31.01.2011)

Caracteristicile sezonului rece pot duce la deteriorarea vederii, mai ales atunci când sunt zăpadă şi soare intens în acelaşi timp, deoarece lumina reflectată este foarte puternică pentru ochi.
Vizualizat de 341 ori Citeste articolul

Medicii demontează cele mai cunoscute 15 mituri despre sănătate | Ştiai că nu trebuie să bei zilnic doi litri de apă?

 (adaugat 31.01.2011)

Câţi dintre copii n-au fost speriaţi de părinţi, când erau mici, că li se lipeşte guma de mestecat de stomac, dacă o înghit, ori că, dacă se uită cruciş, rămân aşa?
Vizualizat de 326 ori Citeste articolul

Clementinele te ajută să nu răceşti şi să nu te îngraşi

 (adaugat 31.01.2011)

Micuţele clementine sunt recomandate de specialişti în acest sezon pentru că sunt bogate în vitamine care te apără de microbi, cât şi pentru că te ajută să-ţi păstrezi silueta.
Vizualizat de 343 ori Citeste articolul

Cum apar ÅŸi cum dispar ticurile

 (adaugat 31.01.2011)

Ticurile nervoase sunt fie "moşteniri" de la părinţi, fie simptome ale unor boli neurologice, fie "arme" de luptă împotriva stresului. Aflaţi cum pot fi combătute.
Vizualizat de 286 ori Citeste articolul

De ce ne îmbolnăvim grav din cauza sucurilor carbogazoase

 (adaugat 31.01.2011)

Toate nenorocirile pe care le mancăm zilnic, cum sunt, de pildă, mezelurile, despre care Libertatea a scris săptămana trecută, le stropim cu alte otrăvuri care nu fac decât să ne ofere bilete gratuite către spitalele mizerabile din România. Este v...
Vizualizat de 343 ori Citeste articolul

Televizorul influenţează obiceiurile alimentare

 (adaugat 29.01.2011)

Dacă te uiţi prea mult la televizor s-ar putea să te expui unor mari probleme de sănătate. Programele şi reclamele TV au un rol esenţial în influenţarea obiceiurile alimentare ale persoanelor, şi, în plus, timpul îndelungat petrecut în fa...
Vizualizat de 389 ori Citeste articolul