Va aflati in:

Admiratul sanilor este una din modalitatile prin care barbatii pot trai mai mult

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 18.12.2017)
https: — Cu totii ne intrebam care este secretul unei vieti lungi si fericite. Se pare ca oamenii de stiinta au gasit cateva trucuri si explicatii – pentru barbati, macar. Deoarece acestia traiesc in general mai putin decat femeile, probabil ei au nevoie de putin ajutor in plus!

Speranta medie de viata a unui barbat este de 70 de ani, pe cand femeile pot trai pana la 80. Motivul pentru care sexul frumos e mai longeviv este de natura genetica, spun cercetatorii de la Medical Daily, si se explica prin faptul ca femeile au doi cromozomi X, in timp ce barbatii au unul singur. Cu toate acestea, stilul de viata are cel mai mare impact asupra longevitatii unei persoane. Asadar, iata 6 moduri cel putin interesante prin care un barbat isi poate prelungi speranta de viata:

Vizualizat de 53 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Pantaloni negri Don Lucas
Adaugat: 10.01.2018

Alte articole

Haine outlet la preturi mici
Adaugat: 28.12.2017

Copii in roluri de adulti
Adaugat: 21.06.2010

Geto-dacii
Adaugat: 28.02.2018

Azotul
Adaugat: 13.01.2018

VIdeoclip Zob - Si ce?
Adaugat: 27.08.2009


Taguri: Admiratul sanilor este una din modalitatile prin care barbatii pot trai mai mult, Admiratul sanilor este una din modalitatile prin care barbatii pot trai mai mult online, despre Admiratul sanilor este una din modalitatile prin care barbatii pot trai mai mult, informatii Admiratul sanilor este una din modalitatile prin care barbatii pot trai mai mult