Va aflati in:

Florile si starea de bine

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 18.01.2016)
https: — Florile si starea de bine
Observatia directa este suficienta pentru a afirma ca florile ne fac mai fericiti. Cei mai multi dintre noi simt impulsul de a zambi cand vad un buchet de flori. De asemenea, in zilele noastre florile reprezinta uneori singurule element de legatura cu natura intr-o lume hiper-urbanizata, din beton si sticla.
Exista cateva elemente care sunt cu deosebire influentate de flori:
Confortul emotional – In fiecare zi, constatam la www.florarie.net cata fericire poate provoca un buchet, atat celui care trimite, cat si celui care primeste acest dar. Florile cresc sentimentul de apreciere si ajuta la crearea unor legaturi emotionale mai bune intre membrii familiei sau ai cuplului.
Florile si varsta a treia- efectele pozitive ale prezentei florilor sunt mai crescute in cazul seniorlor. Studiile arata ca persoanele in varsta care primesc flori sunt mai putin deprimate, au dorinta mai crescuta de a participa la evenimente sociale si inregistreaza scoruri mai mare la testele de memorie.
Florile cresc productivitatea: Exista studii care demonstreaza ca atat barbatii, cat si femeile devin mai creativi si mai capabili sa gaseasca solutii atunci cand se afla intr-un nmediu ornamentat cu flori si elemente naturale. De aceea, un buchet de flori pe birou sau aranjamentele special realizate pentru mediul corporate ar putea avera un impact pozitiv asupra productivitatii si asupra business-ului in general. Pentru a selecta cele mai interesante si elegante flori pentru birou, iti sugeram sa accesezi sectiunea „Buchete si aranjamente corporate” de pe www.florarie.net.

Vizualizat de 236 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Cufere si valize retro cadou!
Adaugat: 02.07.2018

Cutiute muzicale pentru cei dragi
Adaugat: 29.05.2018

Cauti cadoul potrivit?
Adaugat: 18.05.2018

Bijuterii handmade unicate
Adaugat: 16.05.2018

Cadouri perfecte
Adaugat: 10.01.2018

Alte articole

Stresul la serviciu
Adaugat: 24.01.2011

Case de lemn
Adaugat: 20.01.2011

Diete Sanatoase
Adaugat: 27.02.2014


Taguri: Florile si starea de bine, Florile si starea de bine online, despre Florile si starea de bine, informatii Florile si starea de bine