Va aflati in:

Transport gratuit la fosa ecologica in Bucuresti si imprejurimi

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 09.11.2016)
fosa-eco.ro — Fosa ecologica este cea mai intalnita metoda de tratare a apei uzate din gospodarie, pentru cei care nu au acces la reteaua publica de canalizare.

Aceasta este formata dintr-un rezervor ingropat in pamant, unde are loc un proces de decantare. Solidele ajung la baza si formeaza stratul de namol, iar grasimile plutesc la suprafata lichidului, formand stratul de spuma. Bacteriile anaerobe descompun malul, dar nu in totalitate, asa ca periodic este nevoie sa vidanjezi. Lichidul din primul compartiment al fosei ecologice trece apoi in cel de-al doilea, unde are loc un nou proces de tratare a apei, apoi ajunge in campul de drenaj, un sistem de tevi gaurite, ingropat si el in pamant. Aici, apa este distribuita in sol si tratata cu ajutorul bacteriilor aerobe, inainte sa ajunga in panza freatica.

Vizualizat de 75 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Horoscop 7 august 2018
Adaugat: 06.08.2018

Tavane extensibile accesibile
Adaugat: 29.06.2018

Mobila Laguna pentru bucatarie
Adaugat: 30.05.2018

Tavane extensibile la super pret!
Adaugat: 30.05.2018

Alte articole

Faceti-va poze multe
Adaugat: 12.10.2010


Taguri: Transport gratuit la fosa ecologica in Bucuresti si imprejurimi, Transport gratuit la fosa ecologica in Bucuresti si imprejurimi online, despre Transport gratuit la fosa ecologica in Bucuresti si imprejurimi, informatii Transport gratuit la fosa ecologica in Bucuresti si imprejurimi