Va aflati in:

Fotograf Profesionist

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 24.10.2013)
pozeprofesionale.blogspot.com — Sunt numiÈ›i fotografi de ocazii, aceia care fotografiază diferite momente din viaÈ›a fiecărui om cum ar fi căsătoria (fotograf nunta), botezul (fotograf botez), copilăria, familia È™i diferite alte activități casnice.

Acești fotografi pot fi atât amatori, cât și profesioniști.

In Romania nu sunt foarte multi fotografi profesionisti care fac fotografie de nunta sau botez, achizitioneaza un aparat dslr si cred ca sunt profesionisti.

Atunci cand alegeti fotograful pentru nunta voastra, urmariti inainte portofoliile unor fotografi si alege-l pe cel care iti place cel mai mult. Fireste, aceasta alegere va tine cont de pret, de calitatea fotografiilor, imaginatia sa pentru a crea cadre speciale si flexibilitatea sa.


Fotografia poate fi privita din doua directii, ca gest pur personal in cazul celor pasionati sau ca activitate comerciala, pentru cei care intentioneaza sa faca bani din fotografie. De aceea exista in abordarea ei – inclusiv in invatare, doua cai diferite.
Pentru cei care au nevoie de o diploma, totul e simplu, e o activitate care se invata.

Pentru cei pasionati, amatori entuziasti – printre care ma numar si eu, nu ar trebui sa existe invatare rationala ci cunoastere, aflare, luminare, minunare. Cand faci ceva din pasiune, descoperi singur caile de a te apropia de acel subiect. Te reprezinta si iti deschide o lume.

Mai sunt cei numiți fotoreporteri, profesioniștii care prin activitatea lor aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea încojurătoare: evenimente politice, războaie, aspecte sociale, evenimente deosebite și multe altele.

Vizualizat de 339 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Fotograf Profesionist
Adaugat: 07.11.2016

Fotograf Profesionist
Adaugat: 07.11.2016

Stefan Banica
Adaugat: 11.07.2016

Stefan Banica
Adaugat: 12.02.2014

Stefan Banica
Adaugat: 20.12.2013

Fotograf Profesionist
Adaugat: 04.11.2013

Alte articole

Inchirieri auto Otopeni
Adaugat: 21.01.2017

Veverita Ataca
Adaugat: 15.08.2009


Taguri: Fotograf Profesionist, Fotograf Profesionist online, despre Fotograf Profesionist, informatii Fotograf Profesionist