Va aflati in:

Gramatica limbii romane pentru examene – recomandata pentru admiterea 2012 la facultate!

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 01.04.2012)
grile-gramatica.ro — Examenul de gramatica este una dintre cele mai grele probe la admiterea din 2012 de la facultatea de drept, Academia de Politie, scolile de politie, de jandarmi si de agenti de penitenciare.
Grile-gramatica.ro si „Gramatica limbii romane pentru examene” a prof. Alexandru Petricica sunt initiave gandite sa faciliteze admiterea in facultatile unde se sustine examen de gramatica.
Cele doua volume „Gramatica limbii romane pentru examene” au aparut ca raspuns la dificultatile cu care elevii se confrunta la examenele de gramatica de la admiterea in facultati.
Volumul I, NOTIUNI TEORETICE. EXERCITII APLICATIVE, ofera o baza teoretica solida si te ajuta sa faci primul pas catre rezolvarea grilelor complexe de la examen :
• toata teoria structurata intr-un mod usor de retinut, in cele 4 capitole cerute la examen– fonetica, vocabular, morfologie, sintaxa.
• 50 de grile tematice, gradate ca dificultate, pentru fiecare capitol; grilele au una, doua sau trei variante de raspuns; toate raspunsurile sunt comentate si explicate la sfarsitul volumului.
• “Dificultati” ale analizei gramaticale pentru fiecare parte de propozitie!
• Subiectele si raspunsurile de la admiterea din 2010 si 2011 – explicate si comentate
• Nume de locuitori – toate formele gramaticale corecte!

Volumul II, 1500 GRILE TEMATICE COMENTATE ŞI EXPLICATE, inseamna exercitiu – doar asa poti ajunge la nota maxima, exersand grile similare cu cele de la examen :
• Grile tematice pentru fiecare capitol: parti de vorbire, de propozitie, de sintaxa, de fonetica si de vocabular
• Seturi de cate 30 sau 60 de teste-grila explicate si comentate
• Subiectele si raspunsurile de la admiterea din 2009 – explicate si comentate

Cartile sunt create special dupa tematicile de examen ale acestor facultati:
• Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti
• Facultatea de Drept de la oricare universitate din tara
• Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna
• Scoala de Agenti de Politie “Vasile Lascar” Campina
• Scoala de Agenti de Politie “Septimiu Muresan” Cluj-Napoca
• Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Dragasani

Astfel, elevii gasesc intr-o singura carte notiunile si exercitiile specifice unui tip particular de examen – cel de admitere la facultate.
Fiecare candidat la admitere 2012 gaseste pe http://www.grile-gramatica.ro// informatii despre examene pentru fiecare facultate in parte si poate citi despre experienta de examen a celor care au dat admiterea in anii trecuti si care s-au pregatit dupa aceste carti.
Cele doua volume „Gramatica limbii romane pentru examene” pot fi comandate tot pe site-ul http://www.grile-gramatica.ro//.
Cei care se aboneaza la newsletter primesc periodic exemple de grile tip examen, rezolvate si explicate, alaturi de notiuni teoretice de gramatica.

Vizualizat de 574 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Le futur proche
Adaugat: 23.10.2018

Le Passé composé + Avoir
Adaugat: 16.10.2018

Participle clauses, Passives
Adaugat: 28.09.2018

Alte articole

Un parfum, o familie…
Adaugat: 16.01.2013

Coniferele
Adaugat: 16.11.2016

Rugby, un sport violent
Adaugat: 14.10.2009

Filme vechi romanesti (5)
Adaugat: 21.03.2016

Inchiriere Mos Craciun
Adaugat: 14.11.2014


Taguri: Gramatica limbii romane pentru examene – recomandata pentru admiterea 2012 la facultate!, Gramatica limbii romane pentru examene – recomandata pentru admiterea 2012 la facultate! online, despre Gramatica limbii romane pentru examene – recomandata pentru admiterea 2012 la facultate!, informatii Gramatica limbii romane pentru examene – recomandata pentru admiterea 2012 la facultate!