Femei

Sterge filtru:  Stiri

Va aflati in:

5 MOTIVE PENTRU CARE IUBIM OJA SEMIPERMANENTA!

 (adaugat 15.02.2018)

Este incredibil de populara, rezista foarte bine pe unghii si arata demential. Ne referim la oja semipermanenta, bineinteles. Intr-o lume in care suntem mai mereu intr-o continua miscare, iar timpul este din ce in ce mai limitat, mai exista vreun motiv sa nu-ti doresti sa o fo...
Vizualizat de 2 ori Citeste articolul

Baze de machiaj profesionale

 (adaugat 26.01.2018)

Super oferte la baze de machiaj profesionale!
Vizualizat de 12 ori Citeste articolul

Cosmetice profesionale

 (adaugat 11.01.2018)

La BeautyOneShop o sa gasesti o gama larga de produse cosmetice profesionale, de la brand-uri de top.
Vizualizat de 20 ori Citeste articolul

https://videochatacasa.ro/

 (adaugat 15.11.2017)

Vrei Venituri intre 600$-2000$ lunar? Tocmai din acest motiv te invitam sa incerci jobul care iti aduce cel mai mare venit, in cel mai scurt timp din confortul casei tale - VideochatAcasa.ro. Site-ul nostru ofera asistenta gratuita in vederea crearii contului de videochat ca...
Vizualizat de 32 ori Citeste articolul

Unul dintre cele mai bine platite job-uri

 (adaugat 04.11.2017)

Cele mai bune job-uri din punct de vedere financiar sunt in domeniul videochatului, unde majoritatea femeilor au parte de incasari destul de mari, dobandind independenta financiara dorita dar si oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Vizualizat de 31 ori Citeste articolul

Studio Bucuresti

 (adaugat 03.11.2017)

Studioul nostru ofera cele mai avantajoase conditii de munca, plata salariului la data stabilita de comun acord, precum si training in functie de necesitatile fiecarui model.
Vizualizat de 38 ori Citeste articolul

Studio de videochat online

 (adaugat 23.10.2017)

Cele mai cautate locuri de munca se afla in industria videochatului. Tot mai multe femei aleg aceasta forma de activitatea deoarece este foarte bine platita si ofera numeroase avantaje si oportunitati.
Vizualizat de 42 ori Citeste articolul

Cel mai bun studio de videochat

 (adaugat 12.10.2017)

Cel mai bun studio de videochat une la dispozitie numeroase avantaje si oportunitati pentru femeile care isi doresc sa inceapa o cariera de model online. Va asteptam cu interes pentru a va prezenta informatiile de care aveti nevoie.
Vizualizat de 54 ori Citeste articolul

Cat se castiga din videochat?

 (adaugat 12.10.2017)

Probabil ca la un moment dat v-ati gandit ca se castiga din meseria de model online, as aca ne-am gandit sa va punem la dispozitie o solutie de a afla care sunt veniturile unui model online. Poti fi si tu unul dintre modele de top din studioul nostru!
Vizualizat de 44 ori Citeste articolul

Angajare in Videochat Modele

 (adaugat 12.10.2017)

Un model de videochat are parte de independenta financiara, un nivel de tari ridicat si numeroase oportunitati, iar studioul nostru pune la dispozitie tuturor celor care isi doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu posibilitatea de a avea tot ce isi doresc. Te asteptam cu ...
Vizualizat de 52 ori Citeste articolul