Altele

Sterge filtru:  Poze

Va aflati in:

Filtrul Smokat

 (adaugat 17.12.2020)

Smokat poate fi utilizat si adaptat pentru toate dimensiunile de tigara. Prin urmare, poti fuma tigarile pe care le preferi fara sa te gandesti la faptul ca acest dispozitiv nu accepta tipul de tigara care iti creeaza starea de bine de care ai nevoie.
Vizualizat de 97 ori Citeste articolul

RoboRoach - Gandacul Cyborg

 (adaugat 11.06.2013)

RoboRoach este primul gandac cyborg disponibil comercial. Atentie, primul gandac viu. Jumatate gandac, jumatate masina. RoboRoach nu este o gluma, ci este o evolutie in neurostiinta si inginerie.
Vizualizat de 422 ori Citeste articolul

Mozaic Mural

 (adaugat 09.04.2013)

Mozaicul mural este un proces inventat de artistul Lewis Lavoie si consta in plasare unor picturi individuale intr-o anumita ordine, pentru a crea un tablou mai mare. Primul mozaic mural creat de Lavoie in anul 1997, a fost expus pe un zid al galeriei de arta din St. Albert, C...
Vizualizat de 438 ori Citeste articolul

Managementul timpului: fiecare secunda conteaza

 (adaugat 18.02.2011)

"Nu am timp": E o afirmatie pe care o arunci tot mai des colegilor sau chiar sefului cand esti la birou. Lista de sarcini se aglomereaza pe zi ce trece - si cele mai multe raman nerezolvate. Ti se pare ca esti mereu pe fuga… si timpul lipsa e de vina !
Vizualizat de 695 ori Citeste articolul

Nemurirea şi alte predicţii ale oamenilor de ştiinţă

 (adaugat 18.02.2011)

Oameni de ştiinţă care şi-au dedicat toată toată viaţa căutând elixirul vieţii probabil că s-ar răsuci în mormânt daca ar şti că misterul nemurii a fost elucidat.
Vizualizat de 599 ori Citeste articolul

Cum schimbi o zi urata

 (adaugat 16.02.2011)

Te-ai saturat de vremea urata, de haine groase si de soare "cu portia"? Si noi la fel. Asa ca ne-am decis sa cautam feluri in care sa ne putem face zilele mai frumose, cel putin pana la venirea mult-asteptatei primaveri!
Vizualizat de 686 ori Citeste articolul

Probleme financiare

 (adaugat 16.02.2011)

Orice familie a experimentat probleme financiare la un moment dat in viata. Motivul principal il constituie conflictul dintre viziunile diferite pe care le au cei doi parteneri asupra banilor. Daca acestea sunt dezbatute si intelese, problemele legate de bani pot disparea trep...
Vizualizat de 636 ori Citeste articolul

Cele mai periculoase dependenţe moderne

 (adaugat 15.02.2011)

Drogurile şi alcoolul nu sunt singurele lucruri care dau dependenţă. Şi alte preocupări aparent inofensive se pot transforma în vicii. Află care sunt dependenţele lumii moderne.
Vizualizat de 599 ori Citeste articolul

Cum sa-ti intretii familia ca somer

 (adaugat 15.02.2011)

In aceasta perioada economica incerta, multi sunt ingrijorati ca-si vor pierde locul de munca. Desi somajul poate fi o experienta dificila si stresanta, exista masuri pe care le poti lua pentru a te mentine pe linia de plutire din punct de vedere financiar pana gasesti o noua ...
Vizualizat de 669 ori Citeste articolul

De ce este bine sa-ti cunosti vecinii

 (adaugat 15.02.2011)

Deseori, abia daca iti stii din vedere vecinii, mai ales daca stai la oras.
Vizualizat de 547 ori Citeste articolul