Altele

Sterge filtru:  Stiri

Va aflati in:

Lucrari profesionale!

 (adaugat 18.04.2019)

Intra pe Terratestromania.ro, vizioneaza portofoliul nostru de lucrari si sigur te vei convinge de ce suntem lider pe piata lucrarilor geotehnice! Oferim atat servicii industriale, civile, de infrastructura, cat si piloti prefabricati, tunele sau tehnologii speciale.
Vizualizat de 3 ori Citeste articolul

Pentru un produs in TOP!

 (adaugat 16.04.2019)

Produsul tau are nevoie de revigorare? Armeanu Creative Studio va poate duce produsul la cel mai inalt nivel. Va putem oferi branding pentru orice tip de proiect, cat si packaging. Suna chiar acum pentru a primi cea mai buna oferta!
Vizualizat de 5 ori Citeste articolul

Acoperisuri verzi!

 (adaugat 15.04.2019)

Daca ai nevoie de un sistem de termoizolatie si hidroizolatie a acoperisurilor cu vegetatie, noi suntem specialisti. Alege cei mai priceputi specialisti pentru lucrarea ta si rezultatul va fi unul uimitor. Nu ezitati sa ne contactati!
Vizualizat de 8 ori Citeste articolul

Nunta ta merita cu siguranta un meniul all inclusive

 (adaugat 15.04.2019)

Esti pregatit pentru nunta? In luna mai a acestui an vei beneficia de un meniu all inclusive care ii va face pe invitatii tai sa se bucure si mai mult de eveniment! Mai sunt cateva zile, asa ca te asteptam sa alegi cel mai vast meniu de pe piata. Comanda acum!
Vizualizat de 5 ori Citeste articolul

Transport special!

 (adaugat 14.04.2019)

Ai nevoie de transport pentru materialele de constructii ce vor servi la constructia ta? Echipa EmarTradeConstruct va ofera transport pentru orice tip de material, cat si pentru moloz sau gunoi cu o autobasculabila de 3,5t. Suna acum!
Vizualizat de 8 ori Citeste articolul

Proiect din Cluj-Napoca!

 (adaugat 13.04.2019)

Un proiect relevant prin prisma particularitatilor tehnice dar si a constrangerilor generate de pozitionarea locatiei este “Construire corp nou de depozit la Biblioteca Centrala Universitara Lucian Blaga” localizat in zona zero a orasului Cluj-Napoca. TERRATEST GEOTEHNIC a...
Vizualizat de 6 ori Citeste articolul

Oferta pana in aprilie pentru cel mai reusit botez

 (adaugat 13.04.2019)

Urmeaza sa faci botezul noului-nascut din familie? Noi am pregatot o oferta speciala care se incheie in luna aprilie, asa ca nu mai sta pe ganduri. NoName Events iti pregateste sala, meniul, bautura, tu trebuie doar sa vii cu voia buna si cu invitatii! Intra pe site si contact...
Vizualizat de 5 ori Citeste articolul

Incearca platforma noastra!

 (adaugat 02.04.2019)

Domiciliarii este o platforma care isi propune sa conecteze oameni specializati cu persoanele care sau nevoie de ajutor. Tara duce lipsa de meseriasi iar asta se vede cand apare o simpla teava sau o renovare completa a unei locuinte. Consulta site-ul nostru pentru a scapa de p...
Vizualizat de 9 ori Citeste articolul

Restaurantul evenimentului tau!

 (adaugat 02.04.2019)

Vrei sa celebrezi un moment cu adevarat important din viata ta? Atunci alege un restaurant pe masura! J’adore Ballroom sta la dispozitia dumneavoastra si echipa din spatele origanizarii isi doreste sa fiti cei mai fericiti! Vizitati-ne acum!
Vizualizat de 12 ori Citeste articolul

Nunta ta de poveste in mai!

 (adaugat 27.03.2019)

Nunta ta este programata in mai putin de o luna si inca nu ai gasit localul potrivit? Echipa jadore-ballroom.ro va asteapta cu cea mai buna oferta de pe piata la ora actuala. Profita chiar acum de oferta de meniu nunta all inclusive pentru luna mai 2019 la cel mai bun pret. Nu...
Vizualizat de 9 ori Citeste articolul