Va aflati in:

Parmezanul, branza veche autentic italiana

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 17.11.2015)
https: — Parmezanul este una dintre cele mai cunoscute branzeturi italiene, realizat din lapte de vaca, capra, oaie sau bivolita. Este ingredientul ales adesea in bucataria italiana datorita unui gust unic, usor amarui si a unei texturi sfaramicioase. Printre cele mai cunoscute feluri de mancare la care se foloseste sunt pizza, paste, salate sau mici painici presarate cu condimente – alaturi de chimen, busuioc, oregano sau cimbru.
Vizualizat de 110 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Hrean ras in otet
Adaugat: 03.10.2018

Placinta cu mere
Adaugat: 05.09.2018

Ciorba din carne de pasare
Adaugat: 07.08.2018

Paine low-carb din faina de cocos
Adaugat: 16.07.2018

Produse Gourmet de la Contego
Adaugat: 04.07.2018

Mancare de urzici
Adaugat: 01.07.2018

Alte articole

Plicuri pentru orice fel de colet
Adaugat: 23.07.2013

Ulcer - cauze si tratament
Adaugat: 16.02.2011

Masini si piese auto second hand
Adaugat: 10.07.2017


Taguri: Parmezanul, branza veche autentic italiana, Parmezanul, branza veche autentic italiana online, despre Parmezanul, branza veche autentic italiana, informatii Parmezanul, branza veche autentic italiana