Va aflati in:

Apa termala bogata in sulf Gamarde-les-Baines

Caut doar:   Stiri Poze Video

Apa termala bogata in sulf Gamarde-les-Baines
(adaugat 01.07.2015)
articolulmeu.net — APA TERMALA CALMANTA SI HIDRATANTA
Datorita proprietatilor sale dermoprotective, anti iritante si anti radicali liberi apa termala Gamarde aduce confort si o stare de bine pentru toate tipurile de piele de la cea foarte fina a bebelusilor pana la tenul matur marcat de trecerea anilor. Gamarde iti recomanda spray-ul cu apa termala Gamarde les Baines, pentru calmarea si decongestionarea pielii sensibile. Fie ca te expui la soare sau te epilezi, ai reactii alergice, acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald sau la frig, sau pur si simplu te demachiezi, apa termala Gamarde iti va ajuta pielea sa isi revina mult mai repede.
Apa termala Gamarde este bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), respecta echilibrul osmotic al celulelor si este pura bacteriologic. Calciul actioneaza ca antiinflamator si are efect antialergic, Zincul si Cuprul au un rol cicatrizant si antiseptic, Magneziul are rol protector.

Vizualizat de 544 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Alte articole

Anvelope de iarna, direct online
Adaugat: 13.10.2016

Nike romania online
Adaugat: 18.03.2014

Norme de venit PFA (2023)
Adaugat: 11.01.2023


Taguri: Apa termala bogata in sulf Gamarde-les-Baines, Apa termala bogata in sulf Gamarde-les-Baines online, despre Apa termala bogata in sulf Gamarde-les-Baines, informatii Apa termala bogata in sulf Gamarde-les-Baines