Va aflati in:

Cum sa-ti vinzi rapid masina?

Caut doar:   Stiri Poze Video

Cum sa-ti vinzi rapid masina? Cum sa-ti vinzi rapid masina?
(adaugat 14.12.2015)
https: — Piata automobilelor la mana a doua creste de la an la an, cererea devenind tot mai mare pe masura ce numarul automobilelor creste exponential. Intr-o astfel de piata in crestere, cel care cauta sa achizitioneze o masina second-hand are de unde alege! Asa ca, daca te gandesti vreodata sa vinzi masina pe care o ai, si vrei ca aceasta vanzare sa fie una rapida, trebuie sa tii cont ca pretul sa fie corect si in raport cu masinile din jur, trebuie sa pregatesti masina pentru vanzare dar trebuie sa formulezi si un anunt atractiv, cu poze atractive.

Decizia cea mai importanta pe care trebuie sa o ai in vedere este modul in care vrei sa vinzi masina si rapiditatea cu care vrei sa inchei tranzactia. Poti alege sa o vinzi rapid unui dealer auto pentru masini rulate, insa vei fi nevoit sa scazi pretul sub pretul pietei. Daca insa nu vrei sa scazi pretul, poti apela la site-uri de specialitate, sau poti merge cu ea in targuri auto. Rapiditatea acestor ultime doua variante depinde mai mult de noroc.

Stirea completa pe: Amanet Auto

Vizualizat de 315 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Construim cu pasiune si precizie!
Adaugat: 12.04.2024

Alte articole

planse de colorat pentru cei mici
Adaugat: 15.04.2016

Racoreste-ti casa!
Adaugat: 22.04.2019

Aici gasesti anvelope Tigar
Adaugat: 30.04.2013

Horoscop 2013
Adaugat: 30.12.2012

Kia Cee'd facelift!
Adaugat: 03.09.2009


Taguri: Cum sa-ti vinzi rapid masina?, Cum sa-ti vinzi rapid masina? online, despre Cum sa-ti vinzi rapid masina?, informatii Cum sa-ti vinzi rapid masina?