Va aflati in:

Conditii stricte pentru cei cu volanul pe dreapta

Caut doar:   Stiri Poze Video

Conditii stricte pentru cei cu volanul pe dreapta
(adaugat 21.01.2016)
https: — Anul acesta pare sa fie anul schimbarilor de orice natura in legislatia din Romania. Foarte multe proiecte sunt deja in dezbatere, iar altele asteapta sa fie puse in aplicare. O astfel de initiativa este si proiectul unui fost ministru, care vrea conditii mult mai stricte pentru cei care circula cu volan pe dreapta.

Sunt foarte multe masini cu volanul pe partea dreapta, aduse din Anglia si inmatriculate in Romania sau in Bulgaria. Soferii care conduc astfel de masini ar putea fi obligati sa urmeze cursurile unei scoli de soferi intr-o tara in care sensul de mers este pe partea stanga si sa obtina permisul de conducere intr-o astfel de tara. In luna februarie, acest proiect urmeaza sa ajunga pe masa alesilor.

Dat fiind faptul ca numarul evenimentelor rutiere produse de cei cu volanul pe dreapta este tot mai mare, foarte multi parlamentari s-au decis sa se alature acestui proiect de lege.


Stirea completa pe: https://www.amanetauto.ro/conditii-stricte-pentru-cei-cu-volanul-pe-dreapta

Vizualizat de 262 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Construim cu pasiune si precizie!
Adaugat: 12.04.2024

Alte articole

Picture of the Day Download
Adaugat: 04.10.2009

Bomboane delicioase!
Adaugat: 06.02.2020

Anatomia sistemului digestiv
Adaugat: 07.06.2017

Tancul Landkreuzer P1500 Monster
Adaugat: 19.07.2020

EL NEGRO - Lumina la baie
Adaugat: 11.09.2009

Cum functioneaza busola?
Adaugat: 28.11.2017


Taguri: Conditii stricte pentru cei cu volanul pe dreapta, Conditii stricte pentru cei cu volanul pe dreapta online, despre Conditii stricte pentru cei cu volanul pe dreapta, informatii Conditii stricte pentru cei cu volanul pe dreapta