Va aflati in:

Pe strazile din Romania circula aproape 7 milioane de masini

Caut doar:   Stiri Poze Video

Pe strazile din Romania circula aproape 7 milioane de masini
(adaugat 21.01.2016)
https: — De la an la an numarul masinilor din tara noastra creste considerabil. Suntem multi cei pentru care masina a devenit o necesitate. In afara de asta, masinile ne atrag in mod special, creeaza discutii aprinse, dar si placeri aparte. Parcul auto national al Romaniei a ajuns astfel la finalul anului 2015 sa numere nu mai putin de 6.600.000 de masini inmatriculate, conform datelor de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Din acestea, 1.190.000 de masini erau inregistrate doar in Bucuresti, iar 80% reprezinta autoturisme care circula zi de zi pe strazile din capitala.

Suntem obisnuiti cu astfel de cresteri in fiecare an si probabil vom ajunge sa fimi sufocati de masini in orasele mari ale tarii. De poluare nu mai vorbim, pentru ca majoritatea masinilor sunt vechi, iar unele nu mai corespund normelor actuale de poluare impuse de standardele in vigoare.

Stirea completa pe: https://www.amanetauto.ro/pe-strazile-din-romania-circula-aproape-7-milioane-de-masini

Vizualizat de 79 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Blog de videochat
Adaugat: 07.05.2018

Vindem tavane false extensibile
Adaugat: 02.05.2018

Cafea verde de la Contego Cafe
Adaugat: 02.05.2018

Alte articole


Taguri: Pe strazile din Romania circula aproape 7 milioane de masini, Pe strazile din Romania circula aproape 7 milioane de masini online, despre Pe strazile din Romania circula aproape 7 milioane de masini, informatii Pe strazile din Romania circula aproape 7 milioane de masini