Va aflati in:

Dacia lanseaza masinile cu transmisie automata

Caut doar:   Stiri Poze Video

Dacia lanseaza masinile cu transmisie automata
(adaugat 03.02.2016)
https: — Vanzarile de autoturisme Dacia produse in Romania au crescut in 2015 considerabil fata de anul precedent, atingand un nou record international pentru companie. Principalele tari in care Dacia a exportat autoturismele sunt Germania, Spania si Franta. In Romania, vanzarile de masini autohtone au crescut anul trecut cu aproape 25% fata de perioada raportata anterior. Cresterea inregistrata de companie a fost cea mai mare din ultimii patru ani. Astfel, Dacia ramane lider pe piata auto din Romania, avand o cota de aproximativ o treime din totalul de autoturisme noi vandute.

Pentru inceputul de an 2016, Dacia si-a propus deja sa lanseze pe piata noile modele de autoturisme Logan si Sandero, echipate cu cutie de viteze cu transmisie pilotata (automatizata). Ce inseamna o astfel de cutie de viteze? Ce avantaje exista folosind o astfel de transmisie?

Asteptam de mult astfel de noutati din partea celor de la Dacia, iar cand vine vorba de transmisie, contructorul de masini capteaza atentia celor impatimiti de masina romaneasca Dacia, insa vrea sa demonstreze tuturor ca se poate echipa cu utlima tehnologie si o masina produsa in Romania.


Stirea completa pe: https://www.amanetauto.ro/dacia-lanseaza-masinile-cu-transmisie-automata

Vizualizat de 105 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Motoare desfumare pentru cladiri
Adaugat: 04.12.2018

Cosmetice profesionale Paese
Adaugat: 29.11.2018

SC Telecredit IFN S.A.
Adaugat: 26.11.2018

Predeal
Adaugat: 21.11.2018

Inchirieri auto
Adaugat: 14.11.2018

Alte articole

Masina de spalat
Adaugat: 17.09.2012


Taguri: Dacia lanseaza masinile cu transmisie automata, Dacia lanseaza masinile cu transmisie automata online, despre Dacia lanseaza masinile cu transmisie automata, informatii Dacia lanseaza masinile cu transmisie automata