Va aflati in:

Cele mai cautate motoare in Romania pentru masinile noi

Caut doar:   Stiri Poze Video

Cele mai cautate motoare in Romania pentru masinile noi
(adaugat 22.02.2016)
https: — Ultimii ani care au trecut au schimbat complet piata auto, dar si perceptia cumparatorului asupra producatorilor de autoturisme, asupra modelelor sau tipului de motor cu care sunt echipate masinile. Pana acum ceva timp nu interesa pe nimeni ce capacitate cilindrica are motorul noii sale masini. Important era sa mearga bine, sa arate impecabil, sa intoarca privirile. Unii chiar cautau masini cu motoare puternice de 3 litri sau mult mai mari.

Asta se intampla pentru ca pe piata existau bani, iar banii circulau rapid, fiind posibila acea crestere economica sau perioada de „boom economic”, cum o numesc majoritatea. Lucrurile s-au schimbat, taxele au crescut, consumul de carburant a inceput sa devina o problema discutata, astfel incat romanii au inceput sa-si cumpere tot mai multe masini noi, insa cu motoare de capacitate mica.

Producatorii nu erau nici ei interesati sa puna pe piata masini cu motoare de capacitate mica. Asadar, motorizarile cu capacitate sub 1200 cm3 nici nu prea existau in acele perioade. Astazi insa, masinile cu aceste tipuri de motoare reprezinta 1/3 din totalul masinilor noi vandute anual in Romania. Cresterea este extrem de mare de la un an la altul. Vorbim de o crestere de circa 30% doar in 2015.

Stirea completa pe: https://www.amanetauto.ro/cele-mai-cautate-motoare-in-romania-pentru-masinile-noi

Vizualizat de 76 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Blog de videochat
Adaugat: 07.05.2018

Vindem tavane false extensibile
Adaugat: 02.05.2018

Cafea verde de la Contego Cafe
Adaugat: 02.05.2018

Alte articole

Mall Boutique
Adaugat: 08.04.2013

Legile generale ale senzatiilor
Adaugat: 06.10.2017

Rent a car Bucuresti
Adaugat: 20.01.2017


Taguri: Cele mai cautate motoare in Romania pentru masinile noi, Cele mai cautate motoare in Romania pentru masinile noi online, despre Cele mai cautate motoare in Romania pentru masinile noi, informatii Cele mai cautate motoare in Romania pentru masinile noi