Va aflati in:

Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 23.02.2016)
https: — Masinile second hand nu sunt tocmai o alegere inspirata, insa atunci cand situatia o cere, atunci cand nu exista buget pentru o masina noua, o masina la mana a doua este singura optiune. De aceea este recomandat ca atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina second hand sa iei cu tine un specialist care sa te ajute sa faci o alegere buna.

Pentru a cumpara masina potrivita trebuie sa fii atent la cateva aspecte importante. De asemenea, este recomandat sa iti faci o lista de prioritati pe care masina trebuie sa le indeplineasca:

Sa fie o masina mica sau un break? Daca ai familie si copii, raspunsul este clar. Ai nevoie de o masina cat mai mare, mai incapatoare, cu care sa poti sa-ti transporti atat familia cat si lucrurile personale sau jucariile si bicicletele copiilor.
Benzina sau motorina? Diferenta se resimte la consum si la intretinere. Motoarele diesel sunt mai economice, insa pe termen lung pot aparea cheltuieli de intretinere mai mari.
Cat costa asigurarea RCA si impozitul? Inainte de a face orice alegere, trebuie sa stii ca asigurarea obligatorie se plateste in functie de capacitatea cilindrica. Impozitul la fel. Verifica costurile.
Ce consum are? Nu te lasa intimidat de vanzatorul care iti spune ca masina consuma foarte putin. Intreaba un specialist, intreaba alti proprietari de acelasi vehicul si tip de motor.


Stirea completa pe: https://www.amanetauto.ro/vrei-masina-la-mana-a-doua-ce-verificari-trebuie-sa-faci-obligatoriu

Vizualizat de 84 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Inchirieri auto
Adaugat: 14.11.2018

Rent a car Bucuresti
Adaugat: 08.11.2018

Incaltaminte pentru femei
Adaugat: 02.11.2018

Haine Unisex de firma
Adaugat: 31.10.2018

Pereti Mulati de la Terratest
Adaugat: 31.10.2018

Kinja.com
Adaugat: 30.10.2018

Alte articole

Poze haioase cu Mister Bean
Adaugat: 11.10.2014

Sexy Blog
Adaugat: 11.08.2010

Haine sport
Adaugat: 05.10.2015

husa tableta
Adaugat: 19.04.2013


Taguri: Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?, Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu? online, despre Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?, informatii Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?