Va aflati in:

Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 23.02.2016)
https: — Masinile second hand nu sunt tocmai o alegere inspirata, insa atunci cand situatia o cere, atunci cand nu exista buget pentru o masina noua, o masina la mana a doua este singura optiune. De aceea este recomandat ca atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina second hand sa iei cu tine un specialist care sa te ajute sa faci o alegere buna.

Pentru a cumpara masina potrivita trebuie sa fii atent la cateva aspecte importante. De asemenea, este recomandat sa iti faci o lista de prioritati pe care masina trebuie sa le indeplineasca:

Sa fie o masina mica sau un break? Daca ai familie si copii, raspunsul este clar. Ai nevoie de o masina cat mai mare, mai incapatoare, cu care sa poti sa-ti transporti atat familia cat si lucrurile personale sau jucariile si bicicletele copiilor.
Benzina sau motorina? Diferenta se resimte la consum si la intretinere. Motoarele diesel sunt mai economice, insa pe termen lung pot aparea cheltuieli de intretinere mai mari.
Cat costa asigurarea RCA si impozitul? Inainte de a face orice alegere, trebuie sa stii ca asigurarea obligatorie se plateste in functie de capacitatea cilindrica. Impozitul la fel. Verifica costurile.
Ce consum are? Nu te lasa intimidat de vanzatorul care iti spune ca masina consuma foarte putin. Intreaba un specialist, intreaba alti proprietari de acelasi vehicul si tip de motor.


Stirea completa pe: https://www.amanetauto.ro/vrei-masina-la-mana-a-doua-ce-verificari-trebuie-sa-faci-obligatoriu

Vizualizat de 93 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Sisteme de presustinere Umbrela
Adaugat: 17.01.2019

Balustrade inox cu modele
Adaugat: 14.01.2019

Tavane false la super preturi
Adaugat: 11.01.2019

Prestigegsm.ro
Adaugat: 20.12.2018

Balustrade din inox
Adaugat: 19.12.2018

Alte articole

Trailer Bitch Slap
Adaugat: 31.08.2009

"Şi ce dacă sunt singura?"
Adaugat: 11.02.2011

Istoricul kilogramului
Adaugat: 24.01.2017

Sanatate pe primul loc
Adaugat: 03.02.2015

Produse Italia
Adaugat: 16.04.2015


Taguri: Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?, Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu? online, despre Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?, informatii Vrei masina la mana a doua? Ce verificari trebuie sa faci obligatoriu?