Va aflati in:

TotalSoft a dezvoltat platforma de vanzare online a politelor RCA pentru Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare

Caut doar:   Stiri Poze Video

(adaugat 30.01.2017)
charisma.ro — Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare a lansat, cu ajutorul solutiei software furnizate de TotalSoft, platforma de vqnzare online a politelor de raspundere civila auto (RCA).

Aceasta platforma online se adreseaza tuturor celor care doresc sa incheie o polita RCA, deopotriva persoanelor fizice si celor juridice. Ea este disponibila 24/7 si poate fi accesata la adresa www.raiffeisenasigurari.ro/calcul-rca, pentru oferte rapide, tarife comparate si comanda online a politei RCA, urmata de o livrare gratuita prin curierat rapid.

Vizualizat de 36 ori Link-ul articolului

Ultimele adaugate

Tavan Extensibil - VipCasa
Adaugat: 16.08.2018

Produse de Machiaj Profesional
Adaugat: 16.08.2018

Huse si accesorii pentru telefon
Adaugat: 14.08.2018

Alte articole

Servicii SEM
Adaugat: 24.02.2015

The Nutcracker online subtitrat
Adaugat: 10.11.2011

Jocuri cu camioane mari
Adaugat: 29.08.2013


Taguri: TotalSoft a dezvoltat platforma de vanzare online a politelor RCA pentru Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare, TotalSoft a dezvoltat platforma de vanzare online a politelor RCA pentru Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare online, despre TotalSoft a dezvoltat platforma de vanzare online a politelor RCA pentru Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare, informatii TotalSoft a dezvoltat platforma de vanzare online a politelor RCA pentru Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare