Termeni si conditii de utilizare

 1. Acceptul dumneavoastră
  Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) ACCEPTAŢI AUTOMAT TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

 2. Termenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale (video, poze sau scrise). Acest site poate conţine linkuri spre alte  site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Riro.ro. Riro.ro nu are control şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politica sau practicile oricărui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastră  absolviţi în mod explicit Riro.ro de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitaţi, atunci când părăsiţi site-ul nostru.

 3. Site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial;

 4. Nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administratorul site-ului;

 5. Sunteţi de acord să nu folosiţi nici un sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri intr-o perioadă de timp.

 6. Este de înţeles faptul că, indiferent dacă materialele postate sunt sau nu publicate, Riro.ro nu garantează confidenţialitatea materialelor.

 7. Veţi fi singurul răspunzător de materialele pe care le postaţi şi de consecinţa postării sau publicării lor.

 8. Să nu postaţi materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terţe persoane, incluzănd drepturile la intimitate şi publicitate.

 9. Să nu publicaţi elemente care ar putea dăuna site-ului Riro.ro sau unei terţe persoane.

 10. Să nu postaţi materiale obscene, defăimătoare, ameninţătoare, pornografice, de hărţuire, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care să violeze vreo lege sau să fie nepotrivită în vreun fel;

 11. Să nu postaţi materiale publicitare sau solicitări de colaborări comerciale.

 12. Daca sunteti autorul unu material (scris, filmat, fotografiat) sau daca materialul va hartuieste, ameninta, defaimeaza, si nu sunteti de accord cu publicare acestuia pe situl Riro.ro va rugam sa ne anuntati de acest lucru iar acel material va fi sters in cel mai scut timp.


Pentru intrebari si sugesti contactati-ne