Mancare

Alege filtru:   Stiri Poze Video

Va aflati in:

Oua umplute (cu sau fara pate de ficat)

 (adaugat 31.12.2017)

Ouale umplute (cu sau fara pate de ficat) sunt un alt aperitiv pe care il pregatesc la orice masa festiva, usor de preparat si care se consuma foarte ...
Vizualizat de 13 ori Citeste articolul

Pasta de peste

 (adaugat 31.12.2017)

Pestele este un sortiment de carne cu putine calorii, necesar ochilor si pielii, cu beneficii uimitoare pentru slabit, memorie si prevenirea osteoporozei. ...
Vizualizat de 16 ori Citeste articolul

Salata de Boeuf (fara carne)

 (adaugat 23.12.2017)

Si acum preferata mea, un aperitiv ce completeaza mesele festive ale tuturor romanilor, Salata de Boeuf! Ingrediente - 1/2 kg. morcov - 5 cartofi - 1 cutie ...
Vizualizat de 15 ori Citeste articolul

Coliva

 (adaugat 13.12.2017)

Coliva este elementul principal si absolut necesar pentru pomenirea celor decedati. Coliva, facuta din grau fiert, indulcita cu miere sau cu zahar, ...
Vizualizat de 16 ori Citeste articolul

Alimente de origine minerala

 (adaugat 12.12.2017)

Ce sunt alimentele? Alimentele sunt produse in stare naturala sau prelucrata, care servesc ca hrana oamenilor. In functie de provenienta lor, exista: ...
Vizualizat de 16 ori Citeste articolul

Alimente de origine vegetala, Fructele, Legumele, Pastrarea si consumul fructelor si legumelor

 (adaugat 11.12.2017)

Alimente de origine vegetala In aceasta grupa intra alimentele care se obtin din materii prime de origine vegetala. Ele se pot consuma in stare ...
Vizualizat de 9 ori Citeste articolul

Macaroane cu papricas de porc

 (adaugat 11.12.2017)

Poftiti o mancare cu macaroane? Desigur sunt multe variante, una dintre ele poate fi de exemplu o combinatie de macaroane cu sos papricas si bucatele de ...
Vizualizat de 14 ori Citeste articolul

Sarmalute in foi de vita

 (adaugat 11.11.2017)

Facem ce facem si tot cu gandul la sarmale ajungem, insa este bine ca avem solutii pentru a le alterna. De exemplu, haideti sa vedem astazi varianta ...
Vizualizat de 25 ori Citeste articolul

Friptura de caprioar? la cuptor

 (adaugat 08.11.2017)

Friptura de caprioara nu se face foarte u?or, zic asta in primul rand pentru ca trebuie sa asteptati o zi intreaga pana sta carnea la fezandat ...
Vizualizat de 22 ori Citeste articolul

Alimente de origine animala

 (adaugat 29.10.2017)

Alimente de origine animala
Vizualizat de 28 ori Citeste articolul