Stiri Romania

Alege filtru:   Stiri Poze Video

ShopU

 (adaugat 05.06.2017)

Nimeni nu mai dispune de suficient timp liber in ziua de azi pentru a-si petrece cateva ore prin magazine in cautarea produselor necesare pentru casa, astfel ca multi s-au orientat deja catre ShopU, unde totul este accesibil la doar cateva click-uri distanta, iar preturile sun...
Vizualizat de 182 ori Citeste articolul

Sute de bratari personalizate te asteapta la ChristinaDiamonds

 (adaugat 04.06.2017)

Cauti o bijuterie speciala? La ChristinaDiamonds ai posibilitatea de a-ti crea bratari personalizate care sa iti reprezinte stilul vestimentar.
Vizualizat de 67 ori Citeste articolul

Ceasuri de barbati si dama de la ChristinaDiamonds

 (adaugat 04.06.2017)

In universul ChristinaDiamonds, ai parte de ceasuri elvetiene incrustate cu diamante veritabile si alte pietre semipretioase, la cele mai accesibile preturi. Intra pe site si descopera intreaga oferta.
Vizualizat de 89 ori Citeste articolul

Cele mai cool bijuterii online sunt la Christina Diamonds

 (adaugat 04.06.2017)

Bun venit in Universul Christina Diamonds, locul unde tu iti creezi bijuteria perfecta. Te incantam pe site cu sute de modele de bijuterii online, la preturi foarte accesibile.
Vizualizat de 87 ori Citeste articolul

5 intrebari despre Popsockets cu CEO-ul din America – Tom Croke

 (adaugat 04.06.2017)

Popsockets s-a raspandit pe neasteptate in toata lumea : Serena Williams s-a fotografiat la Italian Open, folosind Popsockets pentru a-si face un selfie cu primul ei trofeu din sezon.
Vizualizat de 96 ori Citeste articolul

Modalitati de promovare unice

 (adaugat 04.06.2017)

Fiecare companie doreste sa fie cat mai vizibila printre clientii sau partenerii sai, si de cele mai multe ori apeleaza la campanii de fidelizare prin materiale promotionale, care sa faca cunoscut brandul.
Vizualizat de 77 ori Citeste articolul

10 Moduri in care poti folosi un Popsockets

 (adaugat 04.06.2017)

Ai nevoie de un Popsockets? Iata ce mult iti va usura viata!
Vizualizat de 65 ori Citeste articolul

Popsockets trendul vedetelor internationale!

 (adaugat 04.06.2017)

Nu mai este de mult o noutate pentru publicul larg ca vedetele dau startul unui trend. Se spune ca vedete sunt trend-setteri, iar de cele mai multe ori branduri de renume platesc bani grei pentru ca ele sa poarte ceva.
Vizualizat de 112 ori Citeste articolul

Cum promovam un brand prin campanii de marketing eficiente?

 (adaugat 04.06.2017)

Brandul pe piata influenteaza deciziile unei varietati de clienti, incluzand atat consumatorii finali si cat si alte companii. Brandingul este cel mai eficient pentru dezvoltarea unei afaceri, chiar daca perceptia oricarui client asupra brandului va fi influentata in mare masu...
Vizualizat de 98 ori Citeste articolul

Esti constient de ce implica TEXT NECK?

 (adaugat 04.06.2017)

Dependenta de smartphone este o problema inevitabila in secolului XXI-lea. Dar ce ai spune daca aceasta dependenta are consecinte asupra sanatatii tale?
Vizualizat de 97 ori Citeste articolul